19° Parçalı bulutlu

Ilgın Giyim Sanayide (I.G.S) Kıyafetlerde Büyük İndirim

Ilgın Gündemi - Ekim 20, 2014 10:07 am A A

Yazlık Kıyafetlerde Büyük İndirim.

Bir süre önce Ilgın’lı genç girişimciler tarafından Atatürk İlköğretim Okulu karşısında bulunan Kayra Apartmanının birinci katında bir birinden ünlü markaları getirilen ve çeşit çeşit yerli kıyafetin bulunduğu iş yeri dualarla hizmete açılmıştı.

Açıldığı günden beridir vatandaşlara sağladığı cazip fiyatlar nedeniyle adında sıkça söz ettiren Ilgın Giyim Sanayi mağazasında artık her türlü giyimi bulmak mümkün olabiliyor. İşyeri sahipleri yöre halkının ekonomik durumlarını da göz önünde bulundurarak sezon sonu nedeniyle şok fiyatlarla satış başlattı.

İşyeri ceo’su Fatih Babaoğlu; Hak habere yaptığı özel açıklamada “Yöre Halkı Hizmetin En İyisine Layıktır.”

İşyerlerini açtıkları tarihten bugüne her kesime hitap edecek giyim malzemelerini yöre halkının ekonomik durumlarını göz önünde bulundurarak satışa sunduklarını belirten Fatih Babaoğlu, Sezon sonu dolayısıyla da oldukça makul indirimlere girdiklerini belirtti. Ilgın’lı vatandaşların hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten Babaoğlu, bu şok indirimli kampanyalarının devam edeceğini belirtti.

Yeni sezon kıyafetler vitrinlere çıkarken, yazlıklar üst üste indirime giriyor.

Ünlü markaları da bünyesinde bulunduran  Ilgın Giyim Sanayi yaptığı kampanyalarla müşterilerine gelecek yazın gardırobunu  şimdiden  hesaplı fiyatlarla bugünden hazırlama imkanını sunuyor.

Sonbahar-kış sezonu öncesinde stoklarındaki malı tüketmek isteyen Ilgın Giyim Sanayi yüzde 20’lere varan oranlarda indirime giderken, gelecek yaz için gardıropları hesaplı fiyattan tamamlama imkanı sunuyor.
10305251_10152490491852365_2827998075539280706_n

 

Bu haber 1279 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:07 am A A
BENZER HABERLER