28° Parçalı bulutlu

Ilgın Fm’de Bölgenin Sesi Programına Prof.Dr Hacı Ahmet Özdemir Konuk Oldu

Ilgın Gündemi - Şubat 26, 2015 10:27 am A A

Ilgın Fm’de Bölgenin Sesi Programına Prof.Dr Hacı Ahmet Özdemir Konuk Oldu

İlçemizde 97.4 frekansından ve www.ilginfm.com adresinden yayın yapan ILGIN FM radyosuna Aşkın BATUŞ’un hazırlayıp sunduğu Bölgenin Sesi programına 24 Şubat 2015 Salı günü Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı İlahiyatçı Prof.Dr. Hacı Ahmet ÖZDEMİR konuk oldu.

Saat 20:00 de başlayan program yaklaşık 1.30 saat sürdü. Yaklaşan Genel Seçimler sebebi ile Konya’dan Milletvekili Aday Adayları çevre ilçeler kasabalar ve köylerde halka kendilerini tanıtmak adına çeşitli etkinliklere katılıyor ve projelerinden bahsediyor. Bu vesile ile Bölgemizden Ak Parti aday adayı olan İlahiyatçı Prof.Dr. Hacı Ahmet ÖZDEMİR Bölgenin Sesi programına katıldı.

İnsan odaklı siyaset yapacağını belirten ÖZDEMİR, ’Bölgemizin ve Vatandaşımızın sorunlarını gayet iyi biliyorum, aslen zaten Çavuşçugöl kasabasındanım, ılgında büyüdüm ılgında yetiştim ve şimdi memleketime hizmet adına Ak Partiden Konya Milletvekili Aday adayı oldum Konya’dan ve Türkiye’den hizmet yarışı için birbirinden değerli arkadaşlarımız Aday Adayı oldular hepsine başarılar diliyorum. Nasip olursa eğer insan odaklı insana dayalı fikir anlayışımı siyasete de taşımak istiyorum, Kapımız her zaman herkese sınıf ve ayrım gözetmeksinizin açık olacaktır’ ’dedi.

Ilgın Hak Haber olarak kendisine başarılar diliyoruz.DSC_0010 DSC_0018

Bu haber 1480 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:27 am A A
BENZER HABERLER