19° Parçalı bulutlu

Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Parlak, ilk 3 ayını değerlendirdi

Ilgın Gündemi - Nisan 7, 2014 4:37 pm A A

Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ertuğrul Parlak, yeni yönetimin ilk 3 ayını değerlendirdi.Parlak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 3 aydır iş başında olduklarını ifade etti.

Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ertuğrul Parlak, yeni yönetimin ilk 3 ayını değerlendirdi.

Parlak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 3 aydır iş başında olduklarını hatırlattı.

Seçim sürecinde esnafa bazı vaatlerinin olduğunu, bunların bir kısmını kısa bir sürede hayata geçirdiklerini ifade eden Parlak, şunları kaydetti:

“Oda üyelerine öncelikle odamızın logosunu taşıyan üye kimlik kartlarını teslim ettik. Oda üyelerimizin bu kartlarla alacakları hizmetlerde indirim uygulanması için kurum ve kuruluşlarla gerekli anlaşmalar yapıldı. Bu çerçevede, akaryakıtta iskontolu yakıt imkanı, kargo hizmetlerinde yüzde 30 indirim imkanı, Antalya’da 2 otelle indirimli tatil imkanı, bankalarla yapılan protokol gereği komisyonsuz pos ve 5000-10000 liralık kredi anlaşması, 2 özel hastaneyle sağlık hizmetlerinde indirim imkanını üyelerimizin hizmetine sunduk. İlk üç ayımız çok verimli geçti.”

Parlak, sezon başında öğrencilere de burs imkanı sağladıklarını vurgulayarak, 30 Mart’ta yapılan yerel seçimler neticesinde yeni göreve gelen yönetimle istişarede bulunduklarını ve en kısa sürede pazar ve sanayi esnafının sorunlarına da çözüm üreteceklerini bildirdi.

AA

Bu haber 1589 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 4:37 pm A A
BENZER HABERLER