11° Açık

Ilgın E.S.O Seçimi ve Başkan Adayları

Ilgın Gündemi - Ocak 8, 2014 10:05 pm A A

Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adaylığını Açıklayan bir diğer isim ise Ali Rıza SOYLU oldu.

Ali Rıza SOYLU Kimdir ?

1968 Belekler köyünde doğdu. Eğitimini Ilgın’da yapan Soylu ticaretine 1986 yılında Ilgın’da başladı. Halen Ilgın Balıkçılığın işletmecisi olarak Ilgın halkına hizmet etmekte. Evli ve 2 çoçuk babası.

Ali Rıza SOYLU neden Aday Olduğu Sorusuna Şu Şekilde Cevap Verdi.

Küçük esnafın sahipsiz olduğunu gördüm ve kendimde küçük esnaf (kobi) olmam hasebi ile küçük esnafların sorunlarını çok iyi biliyorum diyen Soylu sözlerinin devamında ise insanlara dürüst davranacağız dedi.

Soylu Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odasının imkanlarını esnaf kardeşlerimize sunacağız.

Biliyorsunuz ki Hükümet caddesinde, kültür sarayı yanında, esnafımızın iş yeleri yıkıldı. Belediye pasajı satışı esnasında; esnafımız kapı önüne konuldu. Bunlar yaşanırken hafızamızda kalan sahne ise, çadırlarda çay satan esnafımızla, yine çadırda insanları traş yapan berber kardeşlerimize meslek örgütlerimiz tarafından sahip çıkılmadı. Bir diğer problemimiz pazar esnafımızla ilgili; çeşitli kutlamalarda Ilgın kapalı pazar yerimiz dışarıdan gelen esnafa 15 günlük bir süre içerisinde tahsis ediliyor. 2 Yıldır bu uygulama devam ediyor. Bu süre zarfında pazarımız taşınmak zorunda kalıyor bu durumdan ise hem Ilgın halkımız hemde esnafımız zarar görüyor ve meslek örgütlerimiz yine bu durum karşısında sesizliği tercih ediyor.

Başta Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası olmak üzere hiç bir esnaf örgütü Esnafımızın başına iş yeri yıkılırken ve diğer taraftan kapı önüne konulurken esnaflarımıza sahip çıkmadı. Bize yönetim nasip olursa önceliğimiz esnaflarımızın problemleri olacaktır.

Bir diğer amacımız başta Ilgın sanayisi olmak üzere caddelerde sanayii tanıtan levhalar ve güzel objelerde sanayii belirgin hale getirmektir dedi ve 11 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimlerinde esnaf kardeşlerinden desteklerini beklediğini ifade etti.

Ali Rıza SOYLU’ya ve tüm adaylara başarılar dileriz.IHH

Bu haber 4098 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:05 pm A A
BENZER HABERLER