12° Kapalı

Ilgın Belediyesi yeni araçlarını hizmete aldı.

Ilgın Gündemi - Aralık 17, 2018 11:34 am A A

Ilgın Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen çöp araçlarını hizmete aldı.

Ilgın Belediyesi hizmet binası önünde yapılan törende, yapılan duanın ardından araçlar hizmete alındı.

Büyükşehir yasası ile hizmet alanı genişleyen Ilgın Belediyesi, halka daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek adına Belediye Başkanı Mehmet KARAHAN’ın girişimleriyle araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Karahan, burada yaptığı konuşmada, kısa zaman içinde belediye bünyesine farklı alanlarda kullanılmak üzere toplam 14 araç kazandırdıklarını söyledi.

Belediyenin tüm ekipmanlarını yenilemek istediklerini ifade eden Karahan, “Belediye olarak daha hızlı ve verimli çalışabilmemiz adına araç filomuzun güçlü ve genç olması lazım. İmkanlarımız ne kadar iyi olursa hizmetlerimiz o derece kaliteli olur. Daha önce belediyemiz bünyesine 12 araç kazandırmıştık. Bugün ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hibesi olan sıfır km 2 çöp toplama kamyonunu filomuza dahil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yeni araçlarımızla birlikte hizmetlerimiz daha güç kazanacak. Hibenin gerçekleşmesinde başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, Konya Milletvekilimiz Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ederim. İlçemize, halkımıza ve belediyemize hayırlı olsun.” dedi.

Ilgın Belediyesi önünde yeni araçlar için dua edilerek hizmete sunuldu. Edilen duaların ardından araçlar Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Bu haber 1939 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 11:34 am A A
BENZER HABERLER