13° Kapalı

Ilgın Belediyesi Muhtarlar Müdürlüğü kuruldu

Ilgın Gündemi - Ağustos 9, 2018 11:06 am A A

Belediye Başkanı Mehmet Karahan, hizmet ağını güçlendirmek ve muhtarlardan gelen talepleri daha hızlı ve etkin bir şekilde çözmek adına örnek bir adım atarak Muhtarlar Müdürlüğü biriminin kurulması talimatını verdi.

Kurumsallaşma yolunda birçok kurum ve belediyeye örnek olacak birçok adım attık diyen başkan Karahan, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Kurulan bu birim mahalle muhtarlarından gelen talepleri ilgili birimlere aktararak mahalli hizmet ağının daha güçlü ve etkin hale gelmesini sağlayacak. 7 gün 24 saat hizmet verecek olan birim, belediye hizmetlerinin güvenli ve verimli bir şekilde sunulmasını, muhtarlardan gelecek olan sorun ve taleplerin hızlı bir şekilde ilgili birimlere iletilmesini sağlayacak, bunun yanında muhtarlık makamının etkinlik ve işlevselliğini de artırmış olacak. Muhtarlar Müdürlüğü, gelen talepleri takip ederek çözüme kavuşması noktasında da önemli bir görev üstlenecek” ifadelerini kullandı.

Belediyenin bu kararı isabetli bir karar olduğunu belirten mahalle muhtarları, Kurulan bu müdürlük ile bundan sonra tek bir birim ile muhatap olacağız. Sorunların iletilmesi ve çözülmesi noktasında muhtarlar olarak işimiz kolaylaştı. Belediye Başkanımız Mehmet Karahan’ın bu adım ile biz muhtarlara ne kadar değer verdiğini de göstermiş oldu” dedi.

Muhtarlar müdürü olarak belediye personeli Hasan Kara’nın atandığı öğrenildi.

Bu haber 2112 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 11:06 am A A
BENZER HABERLER