20° Parçalı bulutlu

Ilgın Belediyesi 12 aracı kurban kesilerek hizmete aldı.

Ilgın Gündemi - Aralık 4, 2017 2:55 pm A A

Ilgın Belediyesi yeni alınan 12 hizmet aracını kurban keserek hizmete aldı.

Ilgın Belediyesi tarafından alınan binek araç, kamyonet, kamyon, çöp kamyonu, iş makinesi ve kazıcı araçlarından oluşan 12 aracın tanıtımı ve hizmete alımı dolayısıyla belediye hizmet binası önünde tören düzenlendi.

Belediye Başkanı Mehmet Karahan, törende yaptığı konuşmada şunları kaydetti;

“Ilgın’a hizmet için, daha hızlı ve verimli çalışabilmemiz adına araç filomuzun güçlü ve genç olması lazım. İmkânlarımız ne kadar iyi olursa hizmetlerimiz o derece kaliteli olur. Gayretlerimiz bu doğrultuda, yıl içerisinde belediyemiz bünyesine gerek hibe yolu, gerekse satın alma ile kazandırdığımız araçlarımız ile gücümüze güç katıyoruz. Bu da dolaylı olarak hizmetlerimize yansıyor. Göreve geldiğim günden bu yana belediye garajımıza toplamda 12araç kazandırdık. İhtiyaçlarımız ve imkânlarımız doğrultusunda da kazandırmaya devam edeceğiz. İlçemize ve belediyemize hayırlı olsun.” dedi. 

Yeni araçlar yapılan duanın ardından kurban kesilerek hizmete sunuldu. 

Yeni araçların anahtarlarını Başkan Karahan tarafından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü birim amirlerine teslim edildi.

Araçlar şehir turu atarak halka tanıtıldı.

Bu haber 1598 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 2:55 pm A A
BENZER HABERLER