14° Kapalı

Ilgın Belediye Başkanı Karahan’dan pazar gezisi

Ilgın Gündemi - Ekim 23, 2018 8:55 am A A

Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Kapalı Halk Pazarı’nda esnafları ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Karahan, bu kez pazar esnafını ziyaret ederek hem alışveriş yaptı hem sorunları yerinde dinledi.

Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan, pazar tezgahlarını tek tek dolaşarak hal hatır sorup, istek, beklenti ve sorunları dinleyen Başkan Karahan, pazar yerinde alışveriş yapan halkla da sohbet etti.

Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz hatırlatan Karahan konuşmasında şunları kaydetti;

Başkan Karahan; “Fırsat buldukça esnaflarımızı ziyaret etmeye ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye çalışıyoruz. Esnaflarımızı dinleyerek hem eksiklerini hem de Ilgın Belediyesi’nden beklentilerini öğreniyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerle halkımızın ve esnaflarımızın ne istediklerini bilerek ortak akıl ile hareket etmeye özen gösteriyoruz. Karşılıklı iletişim içinde olmaktan da mutluluk duyuyoruz. Bu ziyaretler esnasında, esnaflarımıza proje ve çalışmalarımız hakkında bilgi veriyoruz. Bugün de kapalı pazar yerinde hem alışverişimizi yaptık hem de esnaflarımızı ziyaret ederek halkımızla hasbihâl ettik. Vatandaşlarımızın ilgisi bizleri ziyadesiyle memnun ve mutlu ediyor. Hemşehrilerimin gülen yüzleri, samimi ve sıcak tavırları ve içten kucaklayışları bizlere çalışma gayreti veriyor. Rabbim hepinizden razı olsun.”

Pazar esnafı, Başkan Karahan’a kendilerini ziyaret ettiği için ve Ilgın’da yapmış olduğu hizmetler için teşekkür etti.

Bu haber 1369 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 8:55 am A A
BENZER HABERLER