17° Kapalı

İl Milli Eğitim Müdürü Yiğit Ilgın’da

Eğitim - Ağustos 11, 2022 10:05 am A A

İl Milli Eğitim Müdürü Yiğit Ilgın’da bir takım incelemelerde bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, eğitim faaliyetlerini yerine görmek, çeşitli ziyaretlerde bulunup toplantıya katılmak amacıyla Ilgın’da incelemelerde bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, eğitim faaliyetlerini yerine görmek,  çeşitli ziyaretlerde bulunup toplantıya katılmak amacıyla Ilgın’da  incelemelerde bulundu.

Kaymakam Vekili Nurullah Kaya’yı, Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş’ı ve Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Yiğit,  İlçe Müdürü Mustafa Kılınç’tan yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve okul müdürleri ile toplantı yapan Murat Yiğit, toplantıda yaz döneminde yapılması gereken çalışmalar ve 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı hazırlık çalışmaları üzerinde durdu.

Ilgın TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Yiğit, Şehit Ali Gümüş İmam Hatip Ortaokulunda Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına katılan öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti, açılması planlanan Ilgın Çatak Köy Yaşam Merkezinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Bu haber 840 kez okundu.
Eğitim - 10:05 am A A
BENZER HABERLER