18° Parçalı bulutlu

İHH Ilgın Temsilciliğinden, yetim ve muhtaç ailelere gıda dağıtımı

Ilgın Gündemi - Mayıs 12, 2019 2:50 pm A A

Konya İHH Ilgın Temsilciliği ılgında ikamet eden yetim ve muhtaç ailelere gıda dağıtımı yaptı.

Dünyanın dört bir yanında iyilik her zaman her yerde diyerek çalışmalarını sürdüren İHH, Ilgın ilçesindeki yardıma muhtaç aileleri de unutmadı.

Gıda dağıtımı ile alakalı bilgi veren Konya İHH Ilgın Temsilcisi Abdullah Yağcı, yaşadığımız toplumda muhtaç ailelerimiz oldukça fazladır. Kurumumuzun imkanları nispetinde Konya merkez ve ilçelerimizde gıda dağıtımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Ilgın’da ihtiyaç sahibi insanlar zor durumdayken bizim bu duruma kayıtsız kalmamız mümkün değildir. İHH olarak önceliğimiz her zaman dünyanın neresinde olursa olsun insanların mağduriyetlerini gidermektir. Bu nedenle günlerdir sürdürdüğümüz gıda dağıtımlarımıza bugün dünyanın dört bir yanında kardeşlik bilinciyle örnek olan Ilgın ilçemizde de devam ediyoruz.

Daha önce Ilgın gönüllülerimiz aracılığıyla tespit ettiğimiz yetim ve muhtaç ailelerinin kapısını çaldık ve gıda dağıtımlarımızı gerçekleştirdik. Hamdolsun akşam saatlerine kadar gıda dağıtımımız aralıksız devam ediyor. Bu fedakar ve duyarlı davranışı nedeniyle öncelikle Ilgın gönüllülerimize teşekkür ediyoruz.

Ardından ihtiyaç sahibi ailelerimize bu yardımları dağıtmamıza vesile olan tüm ılgınlı hayırseverlerimize ayrı ayrı Allah râzı olsun, Allah hayırların devamını nasip etsin diyoruz.’’ dedi.

Yağcı, son olarak bağışçıların ılgın’da ikamet eden bir aileye verilecek  gıda kolisini 120 TL karşılığında İHH Ilgın Temsilciliğine bağışlayabileceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber 1531 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 2:50 pm A A
BENZER HABERLER