24° Parçalı bulutlu

Her zaman halkın içinde

Ilgın Gündemi - Ocak 4, 2019 9:11 am A A

Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, göreve geldiği günden bu yana Ilgın’lılarla kucaklaşmaya, onların dertlerini dinleyip çözüm üretmeye ve yepyeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Göreve geldiği günden bu yana Ilgın’daki esnaflar başta olmak üzere okulları, dernekleri, iş yerlerini, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek; esnafın, işçilerin, okul müdürlerinin, öğretmenlerin, öğrencilerin, genç-yaşlı tüm Ilgın’lıların isteklerini dinlemeyi sürdürüyor.

Zaman buldukça halka bir olan başkan Karahan, yönetimdeki temel ilkemiz herkesin görüşüne yer vermektir diyerek “Sık sık halkımızı, esnaflarımızı, kurumlarımızı ziyaret ediyoruz ve belediyemizin çalışmaları hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirerek geçmişten daha güzel bir Ilgın inşa etme noktasında yeni projelerimizi her kesimden vatandaşlarımıza anlatıyoruz, görüşlerine başvuruyoruz” ifadelerini kullandı.
Karahan, birlik ve beraberlik içerisinde Ilgın’a ve Ilgın’lıya en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek “Halka hizmeti Hakk’a hizmet görüp, bu ilkeyi şiar edinerek gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Gönül birlikteliği duygusuyla nadide şehrimiz Ilgın’ımızda geleceği hemşehrilerimizle birlikte planlıyoruz. Onların fikir ve düşünceleri bizler ve ılgın için oldukça önemli. Öte yandan biz her daim halkımızın içinde olmaktan gurur duyuyoruz. Benim vatandaşımın bir sıkıntısı varken, ben rahat edemem, rahat uyuyamam. Elhamdülillah, halkımızla bir arada olmaktan her zaman mutluluk duyuyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Karahan’ın halkın fikirlerine önem vermesi, çözüm odaklı olması ve halkla iç içe olması vatandaştan da büyük takdir topluyor.

Bu haber 1872 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:11 am A A
BENZER HABERLER