19° Kapalı

“Harçlığımı Paylaşıyorum” kampanyası

Eğitim - Ekim 27, 2017 2:19 pm A A

Şehit Ali Gümüş İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, maddi durumu iyi olmayan arkadaşları ve aileleri için “Harçlığımı Paylaşıyorum” adı altında yardım kampanyası başlattı.

Ilgın, Şehit Ali Gümüş İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi arkadaşları ve aileleri için yardım kampanyası düzenlediklerini söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç, kampanya hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Öğrencilerimiz bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi arkadaşlarına ve ailelerine yardım etmek maksadıyla “Harçlığımı Paylaşıyorum” sloganı adı altında bir yardım kampanyası başlattı. Kampanyanın en güzel yanı öğrencilerimiz, ihtiyaç sahibi arkadaşlarına kendi harçlıklarından biriktirdikleri paraları ile yardımda bulunmalarıdır. Bu proje ile öğrencilerimiz sosyal sorumluluk içerisinde bir kampanya başlatmış olmalarını çok önemsiyoruz. Tamamen öğrencilerimiz tarafından başlatılan kampanya 3 Kasım Cuma gününe kadar devam edecek. Kampanyanın son bulması ile okul yönetimiz belirlediği öğrenci ve ailelerine gerekli yardımları öğrencilerimizle birlikte adreslerine ulaştıracaklar. Ben emeği geçen başta öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve okul idaresini tebrik ediyorum. Allah’ım kendilerinden razı olsun” dedi.

Harçlığımı Paylaşıyorum kampanyası proje sorumlusu Enes Toparlak ise gönüllü arkadaşları ile projeyi yürüttüklerini dile getirerek “sınıfları gezerek kampanya hakkında bilgiler veriyorum. Arkadaşlarından kampanya için destek istiyorum. Böyle bir projede yer aldığım için çok mutluyum” diye konuştu.

Başlatılan yardım kampanyası 3 Kasım Cuma günü sona erecek.

Bu haber 2020 kez okundu.
Eğitim - 2:19 pm A A
BENZER HABERLER