Açık

Görevden alınan ilçe başkanı partisinden istifa etti.

Ilgın Gündemi - Kasım 17, 2017 6:27 pm A A

MHP Ilgın İlçe Başkanı Zinnuri Sarıkaya’nın yerel seçimlerde aday olması sebebiyle boşalan ilçe başkanlığına Hafız Ali Mercan atanmıştı.

28 Şubat 2017 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından Ilgın İlçe Teşkilatının kapatılarak İlçe Başkanı Hafız Ali Mercan’ın görevine son verildiği açıklanmıştı.

Partisinde siyaset yapmaya devam eden mercan sosyal medya hesabından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Mercan açıklamasında şunları kaydetti;

“Evet MHP’de değişim diye başladığımız ve partimizin daha iyi olacağına inandığımız bu yolda korku ve menfaatler uğruna inanmadıklarımızın esiri olmamak adına, Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden istifa etmiş buluyorum. Bundan sonra inandığım değerler uğruna ve doğru bildiğim yolda mücadeleme devam edeceğim. Kalbi Dualarla” ifadelerine yar verdi.

Mercan açıklamasının ardından profil fotoğrafını IYI olarak güncelledi. Mercan’ın Meral Akşener tarafından kurulan IYI Partide siyasete devam edeceği yakın çevresi tarafından ifade edilmektedir. Mercan’ın istifa duyurusu sosyal medyada arkadaşları tarafından çeşitli yorumlara yer verdi.

İstifa Bünyamin Özer ile devam etti.

Özer istifasını sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu.

“İstifa, bu gün İlçe Seçim Kuruluna giderek dilekçe verdim. 12 yaşımdan beridir çeşitli kademelerinde görev yaparak, mensubu olmaktan büyük onur duyduğum ve ömrümün 40 yılından fazlasını hizmetine vakfettiğim Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden istifa ettim. Bizi bu duruma getirenler ve ‘az olsun, bizim olsun’ hesabı ile hareket edenler utansınlar. Hakareti ülkücülere layık görenler, kardeşi kardeşe düşürmeye çalışanlar, başarılı olamayacaklar” dedi.

Bu haber 2654 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 6:27 pm A A
BENZER HABERLER