18° Kapalı

Fatih Mahallesi’nden muhtar adayı oldu

Ilgın Gündemi - Kasım 2, 2018 11:51 am A A

Eski Gazetecilerinden ve Esnaflarımızdan  olan  Hakan Şendur,  Fatih Mahallesi’ne Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Muhtar Adayı olduğunu açıklayan  Hakan Şendur 18 Yıldır Fatih Mahallesinde ikamet ettiğini belirtti.

Fatih  Mahallesinin  20 yılda yapılmayan hizmet  eksikliklerini ve sorunlarını biliyoruz diyerek bütün sorunların çözümü için çalışacağını belirtti. Birlik ve beraberlik içinde mahallenin tüm sorun ve taleplerini yerine getirmek için mücadele edeceğini söyledi.

Muhtar Adaylığını açıklayan ve genç, dinamik kadro oluşturacağını dile getiren Şendur, adaylığını açıklamasının ardından sahaya indiğini 8 aydan bu yana  ve Fatih Mahallesinde kapı kapı gezerek vatandaşlarla buluştuğunu belirtti.

Hakan Şendur Kimdir.

“Konya’nın Ilgın İlçesinde İkamet eden 1979 doğumlu olup,Evli ve 2 Çocuk Babası  ve İlçe merkezinde yıllardır esnaflık yapan .  kendisinin Konya Selçuk Üniversitesi Pazarlama Bölümü Mezunu olup ayrıca Halk Eğitim Müdürlüğü Akşam Sanat Okulları Bünyesinde Satış Pazarlama ve ayrıca Emlak Danışmanlığı Kursları verdiği   Anadolu Üniversitesi İşletme 3 Sınıfında okuduğunu  Eski bir Medya Mensubu olduğunu kendisinin  Konya Kanal 42 tv , Konya Merhaba Gazetesi,Sabah Gazetesi Abonman 2 Bölge Müdürlüğü,Türkiye Gazetesi, Niğde Yerel Gazeteleri,Seda Radyo Tv A.Ş Reklamcılık ,Haberburada.net Sitesinde Müdürlük yaptığını çalıştığını belirtti.  Emlak Sektöründe Yıldız Emlak ve Konya da bulunan Nazar Emlak Firmasında İnşaat Sektöründe çalışmış  daha sonra Turizm işinde  Antalya Bölgesinde ve Konya da Turizm Sektöründe Otel Muhasebe  işletmeciliği Tur İşlerinde pazarlama sektöründe görev almış  şuanda Güvenlik Sektöründe çalıştığını  bu zamana kadar bir çok sektörde görev yaptı söyledi.

Şendur, İnşallah mahalle halkımızın desteği ile Fatih Mahallesinin ihtiyaç duyulan eksikliklerinin   giderilmesi konusunda  örnek bir mahalle yaparak bu aziz millete ve Ilgına hizmet etmek istiyorum.  Tüm eş dost ve sevenlerimin desteklerini bekliyorum” dedi.

 

Bu haber 2345 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 11:51 am A A
BENZER HABERLER