19° Kapalı

Durmuş Toker muhtar adaylığını açıkladı

Ilgın Gündemi - Eylül 5, 2018 11:58 am A A

Toker, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde muhtar adayı olduğunu açıkladı.

 Ilgın  ilçesi  Milliegemenlik Mahallesi sakinlerinden ve aynı zamanda Türkmen Camii derneği başkanı Durmuş Toker 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde muhtar adayı olduğunu açıkladı.

 Konuyla ilgili sitemizi ziyaret eden Durmuş Toker, adaylık süreci hakkında sitemize açıklamalarda bulundu.

Ilgın’ı çok sevdiğini ve Milliegmenlik Mahallesine daha iyi hizmet için aday olduğunu söyleyen Toker; “Milliegemenlik Mahallesinde ikamet ediyorum. Cami derneğine görev aldım. Mahalle sakinlerini yakından tanıyan birisi olarak, Şimdi bu tecrübemi Milliegemenlik Mahallesi sakinlerinin de teveccühü ile hizmet yolunda kullanmak istiyorum.” dedi.

2019 yerel seçimlerde adayken ne söylediysem, ne söz verdiysem, fazlası ile en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım diyen Toker konuşmasına şu şekilde devam etti;

“Tabi ki muhtarlık kurumunun imkanları ve yetkileri sınırlı, ancak hem mahalle sakinleri, sivil toplum kuruluşları ve derneklerin desteği ile hem de yetkililerle geliştirilmiş etkili diyaloglar ve kişisel ilişkiler ile mahallemize en iyi hizmeti getirmeye çalışacağım.

Bunun yanında da sosyal projeler ile mahallelilik kavramının güçlenmesi, mahalle içinde yardımlaşma ve dayanışmanın temellerini atacağım. Bu dönemde bana destek veren, benimle birlikte çalışan öncelikle tüm mahalle sakinlerime, mahallemize hizmet için birlikte çalıştığımız, tüm yetkililere çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Muhtar adayları tanıtım için sitemizle irtibata geçebilirsiniz. www.ilginhakhaber.com

 

 

Bu haber 2455 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 11:58 am A A
BENZER HABERLER