18° Açık

Doğu’daki güvenlik güçlerine manevi destek “Gönlümüz Sizinle”

Ilgın Gündemi - Nisan 13, 2016 6:53 pm A A

Konya’nın Ilgın ilçesinde toplanan yaşam malzemeleri ve yiyecekler, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine teslim edilmek üzere Nusaybin’e gönderildiği bildirildi.

Ilgın’da, Mardin’in Nusaybin ilçesinde terörle mücadele eden polis ve askerler için düzenlenen kampanyada toplanan günlük yaşam malzemeleri ve yiyecekler ilçeye gönderildi.

Jandarma Yüzbaşı Hüsnü Duran, yaptığı açıklamada, bir hafta önce Ilgın Devlet Hastanesi Personeli tarafından başlatılan kampanya İlçe Jandarma Komutanlığımız tarafından organize edilerek tüm ilçeye duyurulduğunu söyledi.

Kampanyayla görev başında bulunan güvenlik personellerinin günlük kullandığı ihtiyaçları temin etmek istediklerini ifade eden Duran, şunları söyledi:

“Ilgın Devlet Hastanesi personelleri hazırladıkları bazı yarım malzemesi ve mektupların Nusaybin’e göndermek isteği ile bize geldiler. Biz Jandarma olarak bir kampanyaya koordine ederek tüm ilçeye yaydık ve bugün toplanan 300 koli yardımı Sivil Toplum Kuruluşlarının yardımı ile gönderdik. Tabi ki orada görev yapan silah arkadaşlarımızın yardıma ihtiyaçları yok. Sadece kendilerine psikolojik destek olmak amacımız. ”dedi.

Güvenlik güçlerine gönderilen 300 koli malzemenin içinde günlük yaşam malzemeleri ev yapımı pasta, kek,  ilkokul öğrencilerinin yazdığı mektuplar da yer aldı.

Araç ilçe protokolü tarafından dualarla uğurlandı.132 129 128 126 131

Bu haber 1133 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 6:53 pm A A
BENZER HABERLER