22° Parçalı bulutlu

“Daha güzel, yaşanabilir bir Ayvatdede Mahallesi için” aday oldum.

Ilgın Gündemi - Eylül 13, 2018 9:11 am A A

İlçemizde Muhtar adayları yerel seçimler öncesi adaylık açıklamalarına devam ediyor.

İlçemiz muhasebecilerinden Mustafa Saut Konya,  Ayvatdede Mahallesi’ne Muhtar Adayı olduğunu söyleyerek, tüm sevenlerinin desteğini istediğini belirtti.

Neden muhtar adayı olduğunu kısaca sitemize açıklayan Konya şunları kaydetti;

“1982 yılında doğdum,1999 yılında muhasebecilik işime başladım. 2014 yılında Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde Ilgın esnafının teveccühü ile seçilerek Denetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildim. Bu görevime halen devam etmekteyim. 2015-2017 sezonlarında Ilgın Belediye Spor yönetiminde denetim kurulu üyeliği yaptım. 2014-2017 eğitim ve öğretim dönemlerinde mahallemde bulunan Cumhuriyet İlkokulu’nda Okul Aile Birliği Başkanlığı yaptım. Bu deneyim ve birikimlerimi doğup büyüdüğüm mahallem olan Ayvatdede Mahallesi yararına kullanmayı düşünerek muhtar adayı olarak yola çıktım. Değerli Mahalle sakinlerinin teveccühü ile bu görevi de layıkıyla yerine getireceğime inanıyorum” dedi.

Mahallesinin hizmetlerden daha büyük pay alması için, mesai kavramına takılmadan 7/24 ne yapabilirim derdi ile dertleneceğini ifade eden Konya sözlerine şu şekilde devam etti;

-En kıymetlimiz olan çocuklarımızın oynaması için gerekli olan ancak mahalle planında olmasına rağmen gerçekte olmayan parkların yapılması için gerekli çabayı göstereceğim.

-Mahallemizde bulunan fakat kurumuş olan sokak çeşmelerinin yeniden canlanması için çaba göstereceğim.

-Hastalanan ancak hastaneye gitme imkanı olmayan mahalle halkına el ayak olup hizmet edeceğim.

-Her an herkesin ulaşabileceği bir noktada muhtarlık yazıhanesi açarak, hızlı bir şekilde hizmet edeceğim.

-Halka hizmetin, Hakka hizmet olduğu bilinciyle mahalle halkına layık bir muhtar olacağımın garantisini veriyorum.

-Mahallede olabilecek eksiklikleri yakından takip ederek, eksikliklerin daha hızlı giderilmesini en kısa sürede etkin bir şekilde sağlayacağım.

Konya, inşallah mahalle halkımızın desteği ile daha güzel bir Ayvatdede Mahallesi için bu aziz millete hizmet etmek istiyorum. Tüm eş dost ve sevenlerimin desteklerini bekliyorum” dedi.

Bu haber 2633 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:11 am A A
BENZER HABERLER