18° Kapalı

Çiftçiye bugün bayram! Konya Tarım İl Müdürü değişti!

Ilgın Gündemi - Haziran 21, 2019 2:58 pm A A

Konya Gıda ve Tarım İl Müdürü Seyfettin Baydar’ın yerine Osmaniye İl Müdürü İbrahim Sağlam atandı.

Edinilen bilgilere göre Konya Gıda ve Tarım İl Müdürü Seyfettin Baydar’ın yerine Osmaniye İl Müdürü İbrahim Sağlam atandı.

İbrahim Sağlam Kimdir?

1970 Yılında Kahramanmaraş’ ın Göksun İlçesinde dünyaya geldi.

İlkokul, ortaokul ve Lise eğitimini Göksun’ da tamamladıktan sonra sırasıyla 1989 yılında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Niğde Eğitim Yüksek Okulundan ve 1995 Yılında Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zooteknik Bölümünü başarıyla bitirmiştir.

Meslek hayatına 1991 yılında Çorumun Bayat İlçesinde Öğretmen olarak başladıktan sonra 1996-1997 Yıllarında Afşin Meyvecilik Üretme İstasyon Müdür Yardımcılığı görevinden bulunmuştur. 2004-2010 yıllarında Adıyaman İli Gölbaşı İlçe Tarım Müdürü görev yaptıktan sonra 2011 Yılında Osmaniye İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak atanmış ve adaylık dönemine kadar bu görevi başarıyla yerine getirmiştir.

Görev yaptığı dönemde Osmaniye tarımına çağ atlatmış ve Osmaniye tarımının gelişmesi için gece gündüz demeden fedakarlıklar da bulunmuş gerekli bütün projelerde aktif olarak yer almıştır. Osmaniye tarım potansiyelini artırmak için bir çok yurt içi ve yurt dışı toplantı, sempozyum ve fuarlara katılmış, bir çok firmanın Osmaniye yatırım yapmasına ön ayak olmuştur. Her ne kadar Osmaniye’de görev yapmış olsa da Kahramanmaraş’ dan hiç kopmamıştır. Kahramanmaraş’a yapılacak olan yatırımları takip etmiş ve desteklemiştir.

Görev yaptığı dönemde memleket sevdalısı, başarısı, insan sevgisi ve çalışkanlığı ile ön plana çıkmış ve gelecekte ülkeyi daha iyiye götürmek adına milletvekilliği adaylığını açıklamıştır.

İyi derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak: Konya Tarım İl Müdürü değişti!

Bu haber 2099 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 2:58 pm A A
BENZER HABERLER