14° Kapalı

CHP Ilgın’dan, “ayıptır yazıktır, günahtır, yeter yahu yeter”

Ekonomi - Aralık 9, 2020 8:32 pm A A

CHP Ilgın İlçe Başkanı Mustafa Kozan bir basın açıklaması yayımladı

Kozan, açıklamasında şunları kaydetti;

“Resmi Gazetede yayımlanan karara göre, elektrik dağıtım şirketlerinin temsil, ağırlama giderleri, üye oldukları derneklere ödedikleri aidatlar, verdikleri ilanların giderleri elektrik faturalarına yansıtılacak!

Elektrik şirketlerin yapacağı denetim, danışmanlık ve müşavirlik giderleri, dava, mahkeme, avukatlık, icra ve arabuluculuk giderleri, noter harcamaları gibi işletme giderleri yüzde 7 artırılarak fatura hesabına dahil edilecek. Ayıptır yazıktır günahtır, yeter yahu yeter, bir utanma arlanma olur bu kadarda vatandaşa yüklenilmez.

Bunun adı yandaşa ilave ek gelirdir, milletin bilmem neresine küfredenlerin vergi borçlarını silin, faturayı millete yükleyin, hastane, köprü gibi hasta sayısına göre hastane yaptırın, gelmeyen hastanın parasını vatandaş ödesin, geçmeyen aracın parasını biz ödeyelim, olmadı elektrik şirketlerinin, icra, avukatlık masrafı, arabulucuk, noter gibi masrafları da şirket elektrik faturasına ilave etsin. Allah’tan korkun yav tamam artık kuldan utanmanız kalmadı da

, Allah’tan bari korkun… “

Bu haber 1513 kez okundu.
Ekonomi - 8:32 pm A A
BENZER HABERLER