26° Kapalı

CHP, İYİ Parti, DSP ve DP Partiden alternatif çelenk töreni

Ilgın Gündemi - Ağustos 31, 2020 9:48 am A A

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Fahrettin Altay Paşa Parkı Atatürk Anıtı önünde, CHP, İYİ Parti, DP, DSP İlçe Başkanları Belediye Meclis Üyelerimiz ve İlçe Teşkilatları ile birlikte, alternatif çelenk sunarak basın açıklaması düzenledi.

Grup adına açıklamayı CHP Ilgın İlçe Başkanı Mustafa Kozan yaptı.

Kozan, açıklamasında şunları kaydetti;

“Tüm dünyanın adından övgü ile bahsettiği, nesilden nesile emperyalizme karşı direnen bir halkın destanı haline dönüşen 30 Ağustos Zaferi bizim için; tam bağımsızlığımızın, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin yaratıcısı olmuştur.

Bu zafer yalnızca bizim değil; tüm mazlum ulusların, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır.

Bağımsızlık uğruna yıllar boyunca düşmana karşı savaşan ve küllerinden yeniden doğan Cumhuriyetin çocukları olarak bizler 30 Ağustos Zafer bayramımızı hangi koşulda olursak olalım her daim kutlayacağız.

Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan büyük Türk milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramının 98. Yıldönümünü Cumhuriyet Halk Partisi İyi Parti, Demokrat Parti, ve Demokratik Sol Parti Ilgın İlçe Teşkilatları olarak en içten duygularımızla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet minnet ve saygıyla anıyoruz.”

CHP, İYİ Parti, DP, DSP İlçe Teşkilatları Adına CHP Ilgın ilçe
Başkanı Mustafa Kozan.

Çelenk koyma töreninden sonra şehitliğe giden başkanlar Kurtuluş savaşında şehit olan, 15.055 şehidimize ve tüm şehitlerimize dua edip rahmet dilediler.

Bu haber 1792 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:48 am A A
BENZER HABERLER