14° Parçalı bulutlu

CHP Ilgın ilçe kongresi yapıldı ‘yeni ilçe başkanı kim ? yönetimde kimler var?

Ilgın Gündemi - Aralık 2, 2017 2:08 pm A A

Ilgın’da, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına Mustafa Kozan, seçildi.

Özel bir düğün salonunda yapılan kongreye, CHP Konya Milletvekili Dr. Hüsnü Bozkurt, eski İl Başkanı Bekir Yetiştirici, İl Başkan adayı Av. K. Tarkan Büyükoktar,  il yönetim kurulu üyeleri, MHP ilçe Başkanı Harun Ok, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, delegeler ve partililer katıldı.

Kongrede, mevcut ilçe başkanı Tahir Dilek aday olmazken, ilçe başkanlığına tek liste ile eski ilçe başkanı Mustafa Kozan aday oldu.

Mustafa Kozan kongrede yaptığı konuşmada şunları kaydetti;

“Yeni dönemde bir minibüs alıp parti çalışmalarının 2019 seçimlerine daha iyi hazırlanmasını ve üye listemizin güncellenmesini hedefliyorum. Ilgın’da delege seçimlerinde 350 üyeden sadece 83 delege seçebildik. Bu durumun gözden geçirilmesi gerekir. Ayrıca Tahir başkanımız gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Ailesinden daha çok zamanı partimize ayırdı. Parti binamızı her gün açtı ve halkımızın derdine derman olmaya çalıştı Ben buradan başkanımıza ve yönetimin kuruluna özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. ” ifadelerini kullandı.

Tahir Dilek ise yeni oluşan yönetim kurulunda yer almazken göreve gelen Kozan ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

İlçe kongrelerini yapmaya başladıklarını söyleyen Milletvekili Bozkurt, konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

“İlçe kongrelerimizi gerçekleştirmeye başladık.  Haftaya Selçuklu ilçemiz ve diğerleri ile devam edecek.  Ocak ayında il kongremizi ve Şubat ayı içerisinde de genel kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Bu sinerji ile önümüzdeki seçim için çalışmalarımıza devam edeceğiz”

Bozkurt Doğanhisar ilçe kongresine katılmak üzere Ilgın’dan ayrıldı.

Kongreye tek liste ile giren Mustafa Kozan başkanlığa seçilirken yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu, Remzi Arıkan, Bekir Sami Atcı, Hamza Bora, Nihat Direk, Hüseyin Doydu, Feray Elma, Mustafa İşlek, Rıdvan Mercan, Mehmat Özer, Günnur Özkan, Bilal Sarı, Rifat Serin, İbrahim Sezer, Ali İnönü Tokgöz yer aldı.

 

 

Bu haber 2441 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 2:08 pm A A
BENZER HABERLER