24° Kapalı

CHP Ilgın ilçe başkanı Dilek, güven tazeledi. Kozan salonu neden terk etti?

Ilgın Gündemi - Aralık 1, 2015 2:38 pm A A

Cumhuriyet Halk Partisi Ilgın İlçe Başkanlığı olağan kongresinde mevcut ilçe başkanı Tahir Dilek, güven tazeledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ilgın İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi, Ilgın Belediyesi Kültür Sarayında gerçekleştirildi. Kongrenin divan başkanlığına seçilen CHP Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, partililere hitaben yaptığı konuşmada, mevcut yönetimin görev süresi içerisinde gerçekleştirilen seçimlerde başarılı sonuçlar aldığını belirterek, yönetimi ve partilileri kutladı.

Protokol konuşmalarının ardından seçime geçildi. Yapılan oylamada 1 yıl önce atama ile göreve getirilen mevcut ilçe başkanı Tahir Dilek ve eski ilçe başkanlarından Mustafa Kozan’ın aday olduğu kongrede 90 delegenin 80’i sandık başına giderek oy kullandı. Dilek, oyların 52 tanesini alarak güven tazeledi. Kozan ise 28 oy aldı.

Yeniden başkanlığa seçilen Tahir Dilek kongre sonunda yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kongremiz hayırlı olsun yeni yönetim kurulu arkadaşlarımız ile hedefimiz gençlerimizi kazanmak ve partimizin oylarını arttırmak olacaktır. Son yapılan seçimlerde partimizin başarısı için mücadele eden, gece gündüz demeden çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlik beraberliğimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Kimseyi ötekileştirmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2019 yılında yapılacak olan yerel seçiler için yarından itibaren çalışmaya başlayacağız” dedi.

Kongreye CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, eski Milletvekili Atilla Kart, İl Başkanı Bekir Yetiştirici, İl yönetim Kurulu üyeleri, ilçe delegeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Kongre salonundan başkan adayı Mustafa Kozan “Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında Demokratik Sol Parti hayırlı olsun” diyerek salonu terk etti.  Kozan, delegelerin kapalı kapılar ardında yazıldığını iddia ederek aile şirketi gibi parti yönetilmez diyerek tepki gösterdi.

CHP Ilgın İlçe Başkanlığı’na seçilen Tahir Dilek’e ve yönetim kuruluna başarılar dileriz.IHH

DSC_0102

DSC_0061

 

Ekran Alıntısı

Ekran Alıntısı2

12278825_1187479007933674_9079824692769557846_n

 

Bu haber 1715 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 2:38 pm A A
BENZER HABERLER