22° Kapalı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca: Çavuşcugöl’de

Ilgın Gündemi - Temmuz 14, 2020 9:07 pm A A

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Konya’nın Ilgın İlçesi Çavuşcugöl Mahallesini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca Konya’nın Ilgın ilçesine bağlı Çavuşcugöl Mahallesi’nde, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu’nun (TKİ) mahalledeki bir sahada kömür üretim faaliyetlerinin devamı için alınan ‘Acil Kamulaştırma Kararı’nın yeniden gözden geçirilmesini isteyerek eylem yapan mahalle halkını ziyaret etti.

İki yıldır CHP’de Doğadan sorumlu Genel Başkan yardımcılığı görevinde bulunduğunu hatırlatan Karaca, mahalle meydanında yaptığı konuşmada şunları kaydetti;

“ Kadını, erkeği ile çoluğu çocuğu ile mücadele ediyorsunuz, bu mücadelenizden dolayı ben ülkem adına hepinize çok teşekkür ediyorum.  Önünüzde saygı ile eğiliyorum. Uzun zamandır direniyorsunuz. Topraklarınız için mücadele ediyorsunuz. Bizlerde yakından takip ediyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na bu mücadeleyi anlattığımızda, bize şunu söyledi. Gideceksiniz Çavuşcugöl’deki vatandaşlarımızın direnişini duyuracaksınız. Dinleyeceksiniz ve onların taleplerini, Meclis kürsüsünden,  o duymayan kulaklara görmeyen gözlere, gösterip duyuracaksınız dedi. Bugün bu amaçla buraya geldik” dedi.

Karaca’dan sonra CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

İl Başkanı Av. Barış Bektaş ise yaptığı konuşmada, konuyu yakından takip ettiklerini belirterek, yaptıkları çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Konuşmaların ardından, Karaca ve beraberindekiler vatandaşın taleplerini dinleyerek not aldı.

Ziyarete Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Demokrat Parti İlçe Başkanı Hakkı Özkan,  CHP Ilgın İlçe Başkanı Mustafa Kozan, CHP Ilgın Belediyesi meclis üyeleri, partililer eşlik etti.

Bu haber 2621 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:07 pm A A
BENZER HABERLER