18° Parçalı bulutlu

Camiye 40 gün boyunca gelen çocuklar ödüllendirildi

Eğitim - Şubat 9, 2018 3:34 pm A A

Konya’nın Ilgın ilçesinde başlatılan “Ümmetin Kurtuluşu İçin, Dindar Nesiller Yetiştirelim Kampanyası” çerçevesinde camiye 40 gün boyunca gelen 5 çocuğa bisiklet armağan edildi.

Ilıca Mahallesi Cami ve Kuran Kursu Yaptırma, Yaşatma Derneği tarafından çocukları camiye alıştırmak için başlatılan kampanya, Göçmen Camisi’nde ödül töreni düzenlendi.

Cami İmam Hatibi Ali Erdek,  çocuklara küçük yaşta namaz kılma alışkanlığını kazandırmak amacıyla başlatılan bu kampanyadan dolayı dernek yetkililerine teşekkür etti.

Ilıca Mahallesi Göçmen Cami ve Kuran Kursu Yaptırma, Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Koç, “Ilgın’da bir ilki gerçekleştirdik. 40 gün boyunca tüm vakitlerde camiye en çok gelen 5 öğrencimize bisiklet hediye ettik. Böylece kampanyaya katılan öğrencimizi ödüllendirmiş olduk” diye konuştu.

Koç, bu tür etkinliklere devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Camiye gelen çocuklardan İmam Hatip Lisesi öğrencisi Okan Fırtına ise, “ Vakit namazlarını camide kılmayı çok istiyordum. Ailemin desteği ve başlatılan kampanya ile artık vakit namazlarımı camide cemaatle kılıyorum. İmam hatibimize, dernek yöneticilerimizi ve müftülüğümüze çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tören, çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Bu haber 2326 kez okundu.
Eğitim - 3:34 pm A A
BENZER HABERLER