12° Kapalı

“Bu millete hizmet için hazırız”

Ilgın Gündemi - Aralık 16, 2014 9:41 am A A

Prof. Dr. Mehmet Karataş, Ilgın ilçemizin Haremi köyünden. Ilgın ve çevre kamuoyunda ismi yakinen bilinen/tanınan bir isim.. Bir şekilde hemşerileriyle kolay diyalog kuran bir kişiliğe sahip. Bu milletin değerlerini benimsemiş ve bölgede yüksek oy alma potansiyeli olan bir karakter.

***

Son belediye başkanlığı seçimlerinde Ilgın’da ismi en çok geçenlerden biriydi. Ancak aday olmadı. Şimdi de Ilgın ve civar ilçelerde 2015 genel seçimleri için aday adayı olarak anılan önemli isimlerden.  Haber sitemizde geçen hafta yayınlanan “O Kadar Fark Olsun” başlıklı haberimizde kendisinin isminin bulunması üzerine aday oluyor bilgisini araştırmak için kendisini aradık ve sorduk:         Aday mısınız hocam?

***

Karataş; “Hizmetimize ihtiyaç varsa, görevi yerine getirmek bize düşen bir borçtur.” dedi.

***

Prof. Dr. Karataş, “Eğer ismimizle ilgili Ilgınımızın kamuoyunda bir konsensus oluşursa ve bizim hizmetimize bir gereksinim duyuluyorsa bu görevi ifa etmek bizim için bir zorunluluktur.” açıklamasında bulundu.

***

“Aslolan bu millete hizmettir”

***

KMÜ Rektör Yardımcısı ve Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Karataş, açıklamasına şöyle devam etti: “Ilgınımızın yetiştirdiği bir fert olarak memleketimize hizmet ederek vefa borcumuzu ödemek isteriz. Biz bu toplumun bir ferdiyiz ve bizi yetiştiren topluma karşı sorumluluklarımız var. Hatta, toplumun da bir aydın olarak bizden beklentileri söz konusu. Bize verilecek bir görevde gerek Ilgın, gerek Konya gerekse ülkemiz için canla başla, gece gündüz demeden çalışmaya hazırız. Aslolan bu millete hizmettir.”

***

Prof. Dr. Mehmet Karataş’ın, milletvekilliği seçimlerinde aday olmasının hem hizmet hem de temsil edilebilirlik açısından Ilgınımız için de büyük öneme sahip olduğunu düşünüyoruz.

 

mehmet karatas

Haber: Ramazan KOÇ/IHH

 

Bu haber 1318 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:41 am A A
BENZER HABERLER