22° Parçalı bulutlu

Bırakamazsın baskısı

Kategorisiz - Ekim 10, 2017 9:15 pm A A

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ilgın İlçe Başkanı Tahir Dilek’e yakın bir kaynaktan, Kasım ayında yapılması beklenen kongrede yeniden aday olmayacağı bilgisine ulaşmış ve sitemizden haberleştirmiştik.

***

Başkan Dilek, haberimiz yayına girdiği gün sosyal medya hesabından CHP logolu profil ve kapak fotoğraflarını kaldırarak haberimizi doğrulamıştı.

***

Okuyucularımız sitemize yayınlanan habere inanamadıklarını ve Dilek’in ilçe başkanlığını bırakması durumunda Ilgın’ın çok şey kaybedeceği yönünde mail ve mesajlar tarafımıza ulaşmış durumda.

Şimdi gelelim ‘bırakamazsın baskısına’

Yine Başkan Dilek’e yakın bir kaynaktan aldığımız bilgilere göre haberimiz ses getirerek başta Ankara’yı harekete geçirmiş ve CHP’nin başkent ayağı Dilek’e ulaşarak ‘bırakma zamanı değil’ diyerek devam etmesi gerektiği yönünde taleplerini ilettikleri bilgisine ulaştık.

Zaten sosyal medyada da bir çok mesaj ve tivitle Dilek’in ilçe başkanlığını bırakma konusundaki kararı sevenleri tarafından çok eleştirilmiş ve acımasızca tenkit edilmişti.

Dilek’in delege seçimlerindeki paylaşımları baskılar sonucunda ilçe başkanlığına devam edeceği yönünde verilen ilk sinyal olarak değerlendirildi.

Bizimkisi sosyal izlenim yorum sizin …

Bu haber 2069 kez okundu.
Kategorisiz - 9:15 pm A A
BENZER HABERLER