19° Kapalı

BELEDİYE PERSONELİNE İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ SERTİFİKASI VERİLDİ

Ilgın Gündemi - Mayıs 12, 2016 5:31 pm A A

Belediye personellerine “6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu” gereğince, İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi sertifika töreni yapıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü Ömer Ege Teknik Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen törene, Garnizon Komutanı  J. Yüzbaşı Hüsnü DURAN, Belediye Başkanı H. İbrahim ORAL, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet KAMBUR, Milli Eğitim Müdürü Mustafa KILINÇ, İlçe Müftüsü Abdürrahim KOCAGÖL, birim müdürü ile kurum personeli katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı H. İbrahim Oral, ‘İş Sağlığı ve İş Güvenliği, işyerlerinde işin yürütülmesi ile ilgili olarak oluşan tehlikelerden, sağlığa zarar verebilecek şartlardan korunmak ve daha sağlıklı ve güvenli bir iş ortamı meydana getirmek için hem çalışanların hem de idaremizin güvenliğinin korunmasını esas almaktadır. İşverenin, İşyerinde çalışan işçilerin sağlığını ve iş güvenliğini sağlaması, bir başka ifadeyle, işyerinde doğabilecek iş kazası ve meslek hastalıkları gibi her türlü riske karşı gerekli tedbirleri alması gerekmektedir. Bu husustaki şartları ve bu hedefleri yerine getirmeye yardımcı olabilecek araç-gereçlerin eksiksiz bulundurulması, işçilerin de öngörülen tedbirlerle ilgi olarak gerekli usul ve şartlara uymaları gerekmektedir. İş Güvenliği Eğitim Kursunu tamamlayan kursiyerlerimize ve Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü ve Hocalarını kutluyor, kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi.  1462956843

Bu haber 1388 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 5:31 pm A A
BENZER HABERLER