18° Parçalı bulutlu

Belediye Başkanı Karahan, kimsesiz ailelerde iftarda buluşuyor

Ilgın Gündemi - Haziran 8, 2017 11:58 am A A

Ilgın Belediye Belediye Başkanı Mehmet Karahan, hergün bir yaşlı ailenin evinde iftar yapıyor.

İçişleri Bakanlığınca Ilgın Belediye Başkanlığına kayyum olarak görevlendirilen AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Karahan, her gün bir yaşlı ailenin evinde iftar yapıyor.

Başkan Karahan, eşi Yasemin hanım ile birlikte  İstasyon Mahallesi’nde yalnız ikamet eden Dudu Baysal’ın iftar sofrasına konuk oldu.

Karahan’ı kapıda karşılayan Baysal, Belediye personeli tarafından hazırlanan yer sofrasındaki iftar yaptı ve sohbet etti.

Karahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hergün belediyemiz aş evi tarafından yemeği temin edilen bir aile ile iftar sofrasında evine gittiğini söyledi.

Dudu annenin iftar sofrasına misafir olduklarını ifade eden Karahan, “Sağ olsun Dudu anne gönül kapılarını ve sofrasını bize açtı. Belediye olarak yaşlı ve kimsesiz ailelerimizin evlerinin düzenli olarak bir ekiple temizliğini yapıyoruz. Yaşlı ve yalnız kalan ailelerimizin sıcak yemek ihtiyacını ise aş evimizden karşılıyoruz. Bu yıl toplu iftar programı düzenlemek yerine yaşlı ailelerimizin evlerinde gönül sofralarına misafir oluyoruz. Bu sayede çeşitli ihtiyaçlarını yerinde görme fırsatı buluyoruz” diye konuştu.

“İlk defa belediye başkanı bize geldi”

Baysal ise Karahan’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret dolayısıyla çok mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade ederek bir başkan ile birlikte ilk defa sofraya oturduğunu anlatan  Baysal, “Başkan senmisin? ilk defa bana bir belediye başkanı geldi” dedi.

Başkan Karahan’a Belediye Meclis Üyesi Faruk Koç ve belediye personeli eşlik etti.

Bu haber 1285 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 11:58 am A A
BENZER HABERLER