19° Kapalı

BBP İlçe Başkanı Güzel “And içiyoruz; Hz. Ömer adaletiyle daha güçlü bir adalet için çalışmaya”

Ilgın Gündemi - Mart 29, 2021 5:02 pm A A

BBP Ilgın İlçe Başkanı Abdulkadir Güzel  “Siyasetin Nabzı” yazı dizisinde ILGIN GAZETECİLERİ ile buluştu.

SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİZ İÇİN BBP ILGIN

 BİZ BÜYÜK BİRLİK PARTİSİYİZ, BİZ ALPERENİZ ŞEHİT LİDERİMİZ MUHSİN BAŞKAN’IN EMANETİNE SAHİP ÇIKAN ILGIN’LI KARDEŞLERİNİZİZ………

Sevgili ILGIN’LI kardeşlerim Büyük Birlik davasına inanan Tüm dotlarım. Ilgın’ımızın selameti ve müreffeh  bir toplum olmanın gereğini düşünen tüm gazeteci arkadaşlarımın bize açtıkları bu sayfa için BBP Ilgın teşkilatı olarak   teşekkürlerimizi  sunarız.

Ayrıca Ilgın’ımızın selameti için önemli bir girişimde bulunan yerel gazeteciler birliğinin başlatmış olduğu  örnek davranış için de  yerel basına teşekkür ederiz.

İlk olarak, o partili bu partili demeden,  Ilgın’ımıza ve ülkemize faydalı olabilecek Proje ve düşünceleri otaya koyan  Birlik ve berberliğimizin devamlı olması için önder olan arkadaşlarımıza , demokrasi şöleninin  hazırlanmasında payı olan tüm gazeteci arkadaşlara BBP lgın teşkilatı olarak teşekkür ediyoruz. Öncelikle, sizlerin huzurunda, şehidimiz, dava arkadaşımız, kurucumuz Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu bir kere daha rahmetle anıyoruz! Bu vesile ile vatanı, milleti, dini için onun gibi şahadete ulaşmış tüm kardeşlerimizi  de rahmetle yâd ediyoruz.

İlk olarak, o partili bu partili demeden,

Kurulduğu andan bugüne kadar; kalbinde, fikrinde ve zikrinde vatan sevdasını, hakkın duasını eksik etmeyen, bir yanında al bayrak, diğer yanında Hak ile davamıza sahip çıkan, bu davanın takipcisi Ilgın’lı hemşerilerimin ve ilçemizin sorunları ve çözüm yollarını dilimizin döndüğünce  Büyük Birlik Partili kimliği ile  anlatmaya çalışacağız..

SORUNLARIMIZ ILGIN

1- İLÇEMİZİN TANITIM SORUNU ÇÖZÜLMELİ (Kaplıcanın tanıtımı )

2-İLÇEMİZE DETAYLI BİR KÜTÜPHANE KAZANDIRILMALI Okuma odaları düzenlenmeli İdare okuyucuların dikkatini dağıtmaması için personel odası yapılmalı Modern kütüp hanecilik anlayışı oluşturulması

3-İlçemizde göç sorunu çözülmeli enkısa zamanda göçün durdurulması için gerekli önlemlerin alınması

4-İlçemizin Eğitim yüzeyi yükseltilmesi sık sık bilgi yarışmaları yapılarak öğrencilerimizi velilerimizi öğretmenlerimizi motive etmeli 

5- Yolsuzluk duyumları alınmakta halkımızı bu gibi vesveselere sürüklenmemesi başkanımızın daha titiz davranması gelen bilgilerin araştırılması musamaha gösterilmemesi.

6-Esnaf ve sanatkarlarımızın arasına katılıp sorunlarını ve çözüm yollarını araştırılması

7- İlçemizde üniversite ve yurt sorunlarının çözülmesi İlçemize daha çok öğrenci akımını gerçekleştirmek için çalışmalara ilgili birimlerle irtibata geçip sonuç alınması…

8-İlçemize endüstri bölgeleri kurularak göçü önlemeli

9- ilçemiz zenginliklerinden tarihi yerlerin mezbelilikten kurtarılarak resterasyon çalışması için ilgililerle irtibata geçilmeli İlçemizde tarih kokan yerleri gün yüzüne çıkarılması için ayrıca bir komisyon kurulması ekip çalışması yapılması..

10-İlçemizin güzelleştirilmesi için bir proje dahilinde  çalışmaların yapılması Başı  boş hayvanların sokaklarda da gezmemesi ve görünümü bozmaması için titiz bir çalışma yapılması.

 11-Ilgın’ın girişine yapılan kavşak projesinde Şehrimize direk giriş verilmemiş. Şehrimizin merkezine gelebilecek  taşıt sayısı önlenmiştir. Tıpkı daha önce yapılan üst geçitler gibi. İlçemize  uğramadan   transit geçişler hazırlanmış

http://hausmemel.de/2/kaufen/index.html%3Fp=146.html

, Ancak bir düzenleme yapılarak şehrimize giriş akımı sağlanması.

 Güzel Kaplıcamızın ziyareti bir nebzede olsa engellenmiştir. Bu durum  şehrimizin ekonomisine ve tanıtımına  zarar vermektedir Derhal bu hatadan vaz geçilerek İlçemize  direk giriş yolu açılmalıdır.

12 – Kaplıca yanında bulunan Meslek lisesi bulunduğu yerden  kaldırılarak stadyum içinde olacak şekilde spor kompleksi kurularak turizme katkı sağlanmalıdır.

13 –  Ilgın Çavuşcu Gölün’ün  etrafı bilbortlara reklam vererek değil  daha düzenli  şehrimizin insanlarımızın sosyal ve kültürel faaliyetlerinin yapılacağı şekilde düzenlenmelidir.

14 – Açık ılıca dediğimiz gölün kenarındaki sıcak suyun kullanımı için araştırma yapılarak mevcut yerde tesis kurulması sağlanmalıdır.

15 – Belediyecilik asli vazifesine  dönerek şehrimize hizmet öncülüğüne  atılmalı süratle işçi bulma kurumu vasfından kurtulmalıdır.

16 – Dünyanın içine girmiş olduğu pandemi sürecinde oluşan ekonomik kriz ve ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik terör döneminde; kurtarılarak  tasarruf yaparak harcamaları kısarak bütçe oluşturmalıdır. Gereksiz yatırım ve kaldırım sök tak döşeme hastalığına son verilmelidir. Birim amirlerinin lüzumsuz araç kullanımına son verilmelidir.

17- Son dönemde politik hale gelmiş personel halkımızın tüm siyasi görüşlerine saygılı hale gelmesi için personel içi eğitime önem verilmelidir.

18- Kaldırılan belediye halk ekmek ve halk otobüsü hizmetine tekrar dönülmelidir.

Nizamülmülk
“Devlet işlerinde dini bütün, Allah korkusu olan, haram yemekten kaçınan bir yardımcıyı herkes ister. Ancak aksi durumda, yardım yerine bir casus beslenmiş olur !

And içiyoruz; Hz. Ömer adaletiyle daha güçlü bir adalet için çalışmaya!
And içiyoruz; Alperenlik şiarı ile 2023’e hazır, daha güçlü bir Türkiye, Ilgın  için gece gündüz demeden çalışmaya! İstismara maruz kalmış herkesin hakkını aramaya! Dürüstlük, merhum ebedi liderimiz dava kardeşimiz şehidimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi; başımızın belası değil, baş tacımız olacak! “Milletin kendi irfanı içinde yaşasın! Ona sırt çevirme! Her zaman duy, varlığını! Toplumu yöneten de diri tutan da bu irfandır” diyor   Şeyh Edebali!“

Cehennem olsa gelen göğsümüzde söndürürüz; Bu yol ki hak yoludur dönme bilmeyiz yürürüz!” diyor  Mehmet Akif Ersoy!

            Biz işte bu Hak yolunda, pusulası ahlak olan bu Hak yolunda, al bayrağımızda yürümeye devam edeceğiz inşallah! Sevgili Ilgın’lı kardeşlerim! Biz Allah’ın izniyle 2023 seçimlerinede hazırız. Biz Büyük Birlik partisiyiz, biz Alperenleriz, bu platformda Ilgın’ımız için duygu ve düşüncelerini anlatan  ilçemizde faaliyet gösteren  bütün partileri de çabalarından ötürü tebrik ediyoruz.

 Bu vatan bu Ilgın bizim, biz bu vatanın evlatlarıyız. Bu vatanda bizlerin hep birlikte yaşayacağız.  birlikte olmak, bir arada yaşayabilmek esas mesele. Yığınları millet yapan değerlerimizi unutmadan, hainlere fırsat vermeden, kıymet bilerek, şükrederek, bundan sonra da, huzurla, kardeşlikle, barış içinde Ilgın ilçemizde yaşayacağımız günler bizimle olsun. İlçemizin sorunlarında yanımızda olan herkese tekrar ve tekrar çok teşekkür ediyor, Ilgın’lı  hemşehrilerimize BBP Ilgın teşkilatı olarak en kalbi duygularımızla selamlıyoruz.

Bu haber 1349 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 5:02 pm A A
BENZER HABERLER