14° Kapalı

Başkan ÖZLEN’ in Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

Ilgın Gündemi - Kasım 23, 2016 1:21 pm A A

Öğretmenler, ülkenin kalkınmasında, nitelikli insan gücünün yetiştirilmesinde, toplumdaki sosyal barışın ve huzurun sağlanmasında, bireylerin sosyalleşerek toplumsal hayata hazırlanmasında ve toplumun kültürel mirasının genç kuşaklara aktarılmasında önemli sorumluluklar üstlenmektedir.

Bir milletin eğitime yaptığı yatırım o milletin geleceği açısından,en önemli ve temel bir yatırımdır. Dünyada ve Ülkemizde bu gerçeklik uygulamalarla sabittir. Bu sebeple okullarda verilecek eğitimin kalitesi adına öğretmenlerimiz ve onların üstlendikleri bu kutsal görev çok büyük öneme sahiptir. Cumhuriyetimizin İlk Başöğretmeni Mustafa Kemal Atatürk “Yurt evladı, her öğrenim basamağında, ekonomik hayatta başarılı, iz bırakan, eser sahibi olacak şekilde bilgilerle donatılmalıdır” demiştir. Evlatlarımız öğretmenlerimizden, düşünmeyi, düşünerek bilgi üretmeyi ve araştırmayı öğrenmelidirler.

Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı fedakârca yetiştiren, bizleri bu günlere getiren tüm değerli fedakâr öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü yürekten kutluyorum.baskanresim

Bu haber 1046 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 1:21 pm A A
BENZER HABERLER