15° Kapalı

Başkan Özlen güven tazeledi

Ilgın Gündemi - Nisan 3, 2018 9:51 am A A

Ilgın Ticaret Odası seçimleri

Ilgın Ticaret Odası Başkanı Vehbi Özlen, olağan genel kurulda güven tazeledi.

Ticaret Odası Konferans salonunda gerçekleşen seçimde meslek komitesi üyelikleri ile meclis üyelikleri seçimi yapıldı.

Yönetim kurulu seçiminde tek liste olarak katılan mevcut başkan Vehbi Özlen yönetimine yeniden seçildi.

Seçim sonrası gazetecilere bir açıklama yapan Başkan Özlen, hedeflerinin Organize Sanayi Bölgesinin bin an önce temelinin atılması olduğu belirterek şunları kaydetti;

“Öncelikle bu seçimin odamıza ve bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İlk hedefimiz fizibilite çalışmaları biten organize sanayi bölgesini Ilgın’a kazandırmaktır. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Ilgın Ticaret Odasını layıkıyla düzgün bir hizmet anlayışıyla yönetmeye çalıştık. Hepimizin paydası bölge adına bir şeyler yapabilmek ve kazandırmaktır. Amacımız yeni dönemde de daha güzel projelerle devam ettirmeyi hedefliyoruz. Bu görevi bizi layık gören başta üyelerimiz olmak üzere cani gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Özlen’in yeni meclis üyeleri şu isimlerden oluşuyor; “Kaşif Eser, Mustafa Pala, Yunus Emre Can, Hasan Dinç, Zeki Gürbüz, Hasan Alp, Teoman Demir, Nail Beler, Abdulkerem Şahin, Hidayet Aktaş, Mustafa Topsakal, Osman Karadeniz”

Özlen’e ilk hayırlı olsun ziyaretini Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin Can ve beraberindekiler gerçekleştirdi.

Bu haber 2087 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:51 am A A
BENZER HABERLER