24° Kapalı

Başkan Oral, Zabıta haftası’nı kutladı

Ilgın Gündemi - Eylül 8, 2014 8:57 am A A

Ilgın Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kutlama programına Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, Zabıta Amiri Hasan Taşkın ve Zabıta Müdürlüğü personeli katıldı.

Başkan Halil İbrahim Oral, Belediye Meclis Salonu’nda yaptığı konuşmada, ‘’Halkın sağlığını ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlarla mücadele eden Zabıta teşkilatının, Zabıta Haftası’nı kutladı.

Oral; “ 1 -7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle tüm zabıta çalışanlarına mesleklerinde başarılar dilerken, tüm zabıta personelime yaptıkları işlere sonuna kadar güvendiğimi belirtmek istiyorum. Dileğim bu anlamlı günde halkımız ile zabıta ekiplerinin birbirlerine sevgiyle sarılmalarıdır; Görev yaparken kimseyi ayırt etmeden herkese eşit şekilde davranılırsa hem adaleti hem düzeni sağlamış oluruz bu konuda duyarlılık göstermemiz gerekiyor vatandaşımızın da Zabıtalarımıza yardımcı olmalarını bekliyoruz’’dedi.

Kutlama programında İlçede görev yapan Zabıtalar da yaşadıkları bazı sorunları dile getirerek çözümü noktasında fikir alışverişinde bulundular.

Zabıtalara öğle yemeği ikram edilen programda, Başkan Oral tarafından Zabıta Amiri Hasan Taşkın’a özverili çalışmaları adına çiçek takdim edildi.

Bu haber 1120 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 8:57 am A A
BENZER HABERLER