21° Kapalı

Başkan Karahan’dan hasta ziyareti

Ilgın Gündemi - Ocak 14, 2019 2:29 pm A A

 Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Dr. Vefa Tanır Ilgın Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Her fırsatta yaşlı, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunan Başkan Karahan, hastanede yatarak tedavi gören hastaları da unutmuyor.

Hasta ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Başkan Karahan, ziyaretteki amaçlarının; rahatsızlıkları nedeniyle gününü hastanede geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi.

Her zaman olduğu gibi vatandaşımızın yanındayız.

Hastaları ziyaret etmenin önemine değinen Başkan Karahan; “Hastalık ve sağlık insan için. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor. Her zaman olduğu gibi biz hemşehrilerimizin yanındayız. Görev yapılması gerekiyorsa, en başta insan sağlığı için, insan refahı ve huzuru ön planda tutularak yapılmalıdır. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Bu haber 1531 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 2:29 pm A A
BENZER HABERLER