14° Hafif yağmur

Başkan Karahan’dan esnafa teşekkür ziyareti

Ilgın Gündemi - Haziran 27, 2018 2:21 pm A A

Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, seçim sonuçlarının kesinlik kazanması ile esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim süreci boyunca verilen rahatsızlıktan dolayı esnaflardan özür dilerken, desteklerden ötürü de teşekkür ettiklerini ifade eden Başkan Karahan, konuşmasında şunları kaydetti;

“Seçim süreci boyunca kapılarını çalarak oylarına talip olduğumuz vatandaşlarımızın kapılarını şimdi teşekkür etmek için çalacağız. Bu kapsamda başlatmış olduğumuz teşekkür ziyaretlerine yapılan seçimlerde reisimizi, AK Partimizi, bizleri yalnız bırakmayan, mahcup etmeyen, her daim destekleyen Ilgın’lı hemşehrilerimi ziyaret ediyor ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını, teşekkürlerini iletiyoruz. Şimdi Ilgın’da vatandaşlarımıza teşekkür etme zamanı. Şimdi halkımızın Cumhurbaşkanımıza verdiği desteğin karşılığını verme zamanı. Şimdi milletimize hizmete devam etme zamanı” dedi.

Teşekkür ziyaretinda Başkan Karahan’a AK Parti İlçe Başkanı Ali Erten, yönetim kurulu üyeleri Ramazan Özyıldırım, Hayati Koca, Belediye Meclizs Üyesi Ali Teker ve partililer eşlik etti.

Karahan’ın seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği tüm mahallelere teşekkür ziyareti düzenleyeceği öğrenildi.

 

Bu haber 1626 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 2:21 pm A A
BENZER HABERLER