24° Kapalı

Başkan Karahan’dan, Başkan Dilek ve Ok’a 15 Temmuz plaketi

Ilgın Gündemi - Ağustos 22, 2017 9:09 am A A

Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan 15 Temmuz’un sene-i devriyesinde 15 Temmuz meydanındaki gece tutulan nöbete destek veren tüm siyasileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini, daire amirlerini ziyaret ederek verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulunuyor.

Daire amirleri ile başlayan ziyaretlerin bu defa ki ziyaret durağı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ilgın İlçe Başkanı Tahir Dilek ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Harun Ok oldu.

Ilgın Belediyesinin resmi sosyal medya hesabından paylaşılan ziyaretle ilgili şu ifadelere yer verildi;

“Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan bugün Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Harun Ok ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Tahir Dilek’i parti binalarında ziyaret etti. 15 Temmuz anısına yaptırdığımız hediyemizi takdim etti. İlçe Başkanlarımıza mevcut projelerimiz ve yapılacak projeler hakkında bilgi verdik. İlçemizde birlik beraberlik için kendilerinden destek istedik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” denildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ilgın İlçe Başkanı Tahir Dilek ise hesabından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları kaydetti;

“Ilgın Belediye Başkanı sayın Mehmet Karahan’a partimizi ziyareti ve 15 Temmuz anısına yaptırıp takdim ettiği plaketten dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Karahan’ın daire amirleri ile başlayan ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları ile devam etmişti. Başkan Karahan’ın ziyaretlerinin ikinci durağı partisi olan AK Parti oldu. AK Parti İlçe Başkanı Ali Erten ve eski başkanlar Yaşar Pınar, (yaşar hoca) Mehmet Fidan’ı da ev ve iş yerlerinde ziyaret edip hediyelerini takdim etmişti.

Başkan Karahan, dün mahalle muhtarları ile bir araya geldiği istişare toplantısında tüm mahalle muhtarlarına hediyelerini takdim etti.

Başkan Karahan’ın ziyaretlerinin devam etmesi bekleniyor.

 

Bu haber 1396 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:09 am A A
BENZER HABERLER