11° Açık

Başkan Ertaş’ın Ramazan ayı mesajı

Ilgın Gündemi - Mayıs 7, 2019 12:25 pm A A

Belediye Başkanımız Yalçın ERTAŞ, Ramazan Ayı nedeniyle yayınladığı mesajında Ramazan Ayı’nın tüm İslam âlemi tarafından özlemle beklenen bir ay olduğunu söyledi.

Başkan ERTAŞ mesajında “Heyecanı şimdiden bizleri sarmış olan Ramazan Ayı, yapacağımız ibadetler ile huzura ereceğimiz, maddi ve manevi yönden güzelliklerin yaşandığı bir aydır. Tüm İslam Alemi tarafından heyecan ve coşkuyla karşılanan Ramazan-ı Şerif; toplumsal yaşamımızda birlik, dayanışma, yardımlaşma duygularının egemen olduğu ve bu yönüyle birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine büyük katkı sağladığı bir aydır. Kardeşlik duygularının arttığı, insanların birbirlerine sarıldığı bu Ramazan Ayı’nın sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, hoşgörünün arttığı bir Ramazan Ayı’nı daha birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan Ayı’nın şehrimize, ülkemize ve İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Bu haber 1691 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 12:25 pm A A
BENZER HABERLER