19° Kapalı

Başkan Ertaş, “Vefa Sosyal Destek Grubu”na talepte bulunan hemşehrileriyle görüştü

Ilgın Gündemi - Mayıs 8, 2020 7:15 pm A A

65 yaş ve üstü veya kronik hastalığı olan vatandaşların, sağlık başta olmak üzere tüm temel zaruri ihtiyaçlarının giderilmesi amacı ile kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu Ilgın’da başarıyla yürütülmeye devam ediyor. 24 saat görevleri başında olan ekipler değerli büyüklerimizin gıda, maaş ve benzeri ihtiyaçlarını karşılamak için gelen talepleri titizlikle değerlendiriyorlar.

Vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için gerekli tüm çalışmaları hassasiyetle yürüttüklerini dile getiren Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, Ilgın Vefa Sosyal Destek Grubuna talepte bulunan hemşehrileriyle telefonda video konferans aracılığıyla ihtiyaç ve taleplerin karşılanması noktasında görüşme yaptı. Görüşmeler sırasında duygu dolu anlar yaşandı.

Ilgın Vefa Sosyal Destek Grubuyla birlikte siz değerli büyüklerimizin emrindeyiz diyen Başkan Ertaş “Ilgın Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan hiçbir vatandaşımızın salgından etkilenmemesi adına çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Özellikle sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın yanı sıra kronik hastalığı bulunan hemşerilerimizin mağduriyet yaşamaması için ayrı bir gayret içerisindeyiz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde kurulan, bizleri böylesine güzel ve hayırlı işler yapmaya vesile kılan Vefa Destek Grubumuzla birlikte siz değerli büyüklerimizin emrindeyiz. Allah sizlerden, devletimize milletimize yapmış olduğunuz hayır dualarınızdan ve temiz kalbinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Bu haber 1300 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 7:15 pm A A
BENZER HABERLER