18° Parçalı bulutlu

Başarının sırrı özgüvenimizin yüksek olması

Ilgın Gündemi - Mayıs 2, 2016 9:10 am A A

Başarının sırrı özgüvenimizin yüksek olması

İlçemizde yapılmakta olan Şehit Mustafa ÇETİN Spor Turnuvalarında dün akşam yapılan Koçlar Aytemiz takımı ve Semerkant takımı arasında yapılan maçta Koçlar Aytemiz takımı 8 gol bulurken Semerkant taraftarı sevinemedi.

Ilgın Koçlar Aytemiz Takım Sözcüsü Hamza BAĞCI yaptığı açıklamada Başarımızın sırrı özgüvenimizin yüksek olmasıdır dedi.

8-0 kazandığımız, zorluk derecesi yüksek olan önemli bir maçtan daha 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti.Koçlar Aytemiz oyuncuları mücadelelerinden ve alınan sonuçtan dolayı kutladı.BAĞCI , ligde zorlu birengeli daha 3 puanla geçerek kupayı alma yolunda büyük bir avantaj elde ettiklerini belirtti.Takım olarak grupta ortaya konulan performansı kendilerinin de beklemediğini ifade eden oyuncularımız, “Gelinen nokta ve alınan sonuçlar itibariyle bizlerde de ufak birşaşkınlık var. Ilgın halkı da belki bu başarıyı beklemiyordu. Ama aslına bakacak olursanız çok kaliteli bir kadroya sahibiz. Teknik heyetimiz çok iyi. Yöneticilerimiz de takımı destekliyorlar. Bu yüzden Koçlar Aytemiz takımı olarak grupta gayet iyi bir çıkış yakaladık. Yakalanan başarının en önemli nedenlerinden biri; kaliteli oyuncularımız ve kendimize olan özgüvenimizin çok yüksek olması. Bu yüzden her maça mutlak galibiyet içinçıkıyoruz” diye konuştu.

Ilgın KoçlarAytemiz Takım sözcüsü Hamza BAĞCI takımımıza sponsor olan HalisKOÇ ve Nurettin KOÇ beylere çok teşekkür ediyoruz.

Ilgın’ın Sesi GazetesiDSC_0496

Bu haber 1822 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:10 am A A
BENZER HABERLER