24° Açık

Ayhan Paşadan Teşekkür

Spor - Şubat 3, 2013 12:45 pm A A

Geçen sezon ve bu sezon büyük bir özveriyle, saygı sevgi çerçevesinde çalışarak Ilgınımıza layik olmaya ve şampiyonluklar yaşamaya inanmıştık.

Geçen yıl oynadığı tüm maçları kazanarak hiç kart görmeden şampiyon olan ekibimizi hiç bozmadan artı 4 takviye yaparak bu sezona girdik. İyi bir hazırlık döneminden sonra maçlar başladı. Zaman zaman futbolun içinde olan zorlukları yaşadık. Bu işe gönül vermiş sporcularım çok çalışarak o zorlukları aşmasını bildiler ve halkımıza bu birleştirici gururu yaşatmayı başardılar. Yağmur çamur  soğuk sıcak demeyip çalışan ve sahada her şeyin en iyisini yapabilmek için uğraşan bu sporcularımızın hepsinin  alnından öperim.Bizleri yalnız bırakmayan hele ki play of maçındaki taraftarlarımızın canı gönülden seviyeli ve yerinde tezahüratlarında bu başarıda rol oynamalarından dolayı onlara teşekkür ederim.

   Ayriyeten gönlü bizlerle olan aktif olarak bizlere yetişemeyen manevi desteklerde bulunan tüm taraftarlarımıza da şükranlarımızı sunarım.

    Gönlü ve kendi devamlı Ilgın sporla olan gerek sanal alemde gerekse maçlarda bizleri yalnız bırakmayan arkadaşlarıma da teşekkür ederim.dedi.IHH

 

Bu haber 1680 kez okundu.
Spor - 12:45 pm A A
BENZER HABERLER