13° Kapalı

Asra atılan imza

Ekonomi - Şubat 26, 2021 12:37 pm A A

Saadet Partisi Ilgın İlçe Başkanı Mazhar Turgut,eski başbakan Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 10. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Turgut mesajında şunları kaydetti;

“İlim, fikir ve siyaset insanı vefatından sonra yaşamında iken daha çok aranılan ve anlaşılan insan Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamızın vefatının sene-i devriyesin de rahmetle ve özlemle yâd ediyoruz.
Bundan tam 10 sene evvel 27 şubat 2011 tarihin de dünyaya gözlerini kapatmış, sonsuzluğa uğurlamıştık.

Çileli yolculuğun yolcusu, siyonist ırkçı emperyalizmin dünya cezaevinde, isyan çıkarmış insan olarak hocamız, Hayatını İslam ümmetine vakf ederek tüm insanlığın Saadeti için canı ile malı ile cihat etmiş bir mücahit olarak anılmak istemiştir, hocamız.

Hocamız Ilgın’ımıza da ayrı bir önem vermiştir. Milli görüş hareketinin ilk çalışmalarına Ilgın dan başlamış, Köy ve Beldelerimize kadar giderek davasını anlatmıştır.

Önce Ahlak ve Maneviyat diyerek bütün ülkeyi nakış nakış işlemiştir

, Ilgın’ınıza da İmam Hatip Okulu ve Şeker Fabrikasının kurulmasına vesile olmuştur.

Milletimizin Saadet ve Selameti için, Yaşanılabilir bir Türkiye için, yeniden büyük bir Türkiye için ve yeni bir dünya için canla başla çalıştığına şahidiz hocam.

Milli Görüş lideri, 54.hükümet başbakanı, Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamızı Rahmetle, minnetle ve özlemle anıyoruz,
Hicretin kutlu olsun hocam.”

Saadet Partisi
Ilgın İlçe Başkanlığı

Bu haber 1809 kez okundu.
Ekonomi - 12:37 pm A A
BENZER HABERLER