20° Kapalı

Aramızdan Ayrılanlar 16.10.2016 — 15.02.2017

Ilgın Gündemi - Şubat 15, 2017 10:31 am A A
  • Nazike DİPİ (15.02.2017)

    İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Dipi’nin Eşi Nazike Dipi vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Yakup DEMİRÖRS (13.02.2017)

    İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Merhum Veli Demirörs’ün Oğlu Yakup Demirörs vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Şerife TUNÇ (12.02.2017)

    İlçemiz Belekler Mahallesinde oturmakta olan Merhum Ali Tunç’un Eşi Şerife Tunç vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Belekler Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Saniye ALTAY (11.02.2017)

    İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Saniye Altay vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00’da Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Necide KOCA (09.02.2017)

    İlçemiz Ağalar Mahallesinde oturmakta olan Satılmış Koca’nın Eşi Necide Koca vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ağalar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Feyyaz BİLGİN (08.02.2017)

    İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Merhum Hasan Bilgin’in oğlu Feyyaz Bilgin vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mustafa KALAYCI (07.02.2017)

    İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Yukarıçiğilli Hüseyin Kalaycı’nın Oğlu Mustafa Kalaycı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yukarıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Hasan ÇETİN (06.02.2017)

    İlçemiz Gökçeyurt Mahallesinde oturmakta olan Merhum Sadrettin Çetin Oğlu Hasan Çetin vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00’da Gökçeyurt Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Cennet KART (05.02.2017)

    İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Cennet Kart vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip evinden kaldırılarak Ayvatdede Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Teliha AYDIN (05.02.2017)

    İlçemiz Ağalar Mahallesinde oturmakta olan Merhum Asaf Aydın’ın Eşi Teliha Aydın vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ağalar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Nevzat USLU (05.02.2017)

    İlçemiz Kapaklı Mahallesinde oturmakta olan Merhum Selim Uslu Oğlu Nevzat Uslu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Kapaklı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Fatma BENZER (04.02.2017)

    İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Ömer Benzer’in Eşi Fatma Benzer vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • İsmail KAPTANOĞLU (04.02.2017)

    İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Aşağıçiğil esnaflarından İsmail Kaptanoğlu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazından sonra Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ahmet AYDIN (03.02.2017)

    İlçemiz Ağalar Mahallesinde oturmakta olan Asaf Aydın’ın Oğlu Ahmet Aydın vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Ağalar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ali YAVUZ (02.02.2017)

    İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Şeker Fabrikasından Emekli Ahmet Yazuz’un Babası Ali Yavuz vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ucarı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Hatice Sıdıka DEMİR (02.02.2017)

    İlçemiz Çobankaya Mahallesinde oturmakta olan Merhum Süleyman Demir’in Eşi, Emekli İmam Osman Demir’in Annesi Hatice Sıdıka Demir vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çobankaya Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mustafa KARA (01.02.2017)

    İlçemiz İstasyon Mahallesinde oturmakta olan Belediyemizden Emekli Murat Kara’nın Babası Mustafa Kara vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip İstasyon Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Kevser KAYAKUŞU (01.02.2017)

    İlçemiz Düğre Mahallesinde oturmakta olan Demircan Kayakuşu’nun Eşi Kevser Kayakuşu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Düğer Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Süleyman ŞAHAN (01.02.2017)

    İlçemiz Tekeler Mahallesinde oturmakta olan Merhum Ali Şahan Oğlu Süleyman Şahan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Tekeler Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Musa KOÇAR (31.01.2017)

    İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Büyükobalı Merhum Hasan Koçar Oğlu Musa Koçar vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Dursun KOÇYİĞİT (31.01.2017)

    İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Dursun Koçyiğit vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Zeynep BORA (31.01.2017)

    İlçemiz Yukarıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Çarşı Esnaflarından Mevlüt Bora’nın Eşi Zeynep Bora vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yukarıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Osman AK (31.01.2017)

    İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta olan Emekli Polis Memuru Osman Ak vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ak Cami’den kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Marziye ERTEKİN (30.01.2017)

    İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Ilgın Esnaflarından Erdoğan Yakup Osman Ertekin’in Annesi Marziye Ertekin vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mustafa DOLMACI (30.01.2017)

    İlçemiz Yukarıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Mustafa Dolmacı vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 10.30’da Yukarıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Zeynep SEVİM (30.01.2017)

    İlçemiz Ağalar Mahallesinde oturmakta olan Sulama Birliği Eski Başkanı Mehmet Ali Sevim’in Annesi Zeynep Sevim vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ağalar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Emine ÖZDEMİR (30.01.2017)

    İlçemiz İhsaniye Mahallesinde oturmakta olan Barakmuslulu Merhum Hasan Özdemir’in Eşi Emine Özdemir vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İhsaniye Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Şükriye ÇAYIR (29.01.2017)

    İlçemiz Orhaniye Mahallesinde oturmakta olan Hüseyin Çayır’ın annesi Şükriye Çayır vefat etmiştir. Cenazesi öğle nmazına müteakip Orhaniye Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ayşe METİN (28.01.2017)

    İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesinde oturmakta olan Halil Metin’in Eşi Ayşe Metin vefat etmiştir. Cenazesi yarın saat 10.00’da Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Asiye ARSLANPINAR (28.01.2017)

    İlçemiz Belekler Mahallesinde oturmakta olan Hüseyin Arslanpınar’ın Eşi Asiye Arslanpınar vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Belekler Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Muzaffer İLKAYA (28.01.2017)

    İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesinde oturmakta olan Barakmuslulu Belediyeden Emekli Muzaffer İlkaya vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya Yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Fatma YILMAZ (27.01.2017)

    İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Merhum Ahmet Yılmaz’ın Eşi Fatma Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip Geçit Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mevlüt BÜLBÜL (27.01.2017)

    İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Mevlüt Bülbül vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Musa COŞKUN (26.01.2017)

    İlçemiz Yukarıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Ali Coşkun’un kardeşi Musatfa Coşkun vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yukarıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • İsmail PULLU (26.01.2017)

    İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Merhum Halil Pullu Oğlu İsmail Pullu vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00’da Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mehmet KAYA (26.01.2017)

    İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesinde oturmakta olan Kars Sarıkamışlı Kasım Oğlu Mehmet Kaya vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya Saraçoğlu Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mehmet Ali MANGIR (26.01.2017)

    İlçemiz Mahmuthisar Mahallesinde oturmakta olan Vergi Dairesinde çalışmakta olan Sabri Mangır’ın babası Mehmet Ali Mangır vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Vesile GÜR (25.01.2017)

    İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Kadir Gür’ün Eşi Vesile Gür vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Fatma KOÇ (25.01.2017)

    İlçemiz Yukarıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Hasan Koç’un annesi Fatma Koç vefat etmiştir. Cenazesi Saat 14.00’da Yukarıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • İsmihan UYANIKLAR (25.01.2017)

    İlçemiz Esentepe Mahallesinde oturmakta olan Dığraklı Merhum Hüseyin Uyanıkların Eşi İsmihan Uyanıklar vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazın müteakip Esentepe Gölköy Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Dudu BÜTÜNER (25.01.2017)

    İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta olan Merhum Yusuf Bütüner’in Eşi Ali Bütüner ve İbrahim Bütüner’in annesi Dudu Bütüner vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ak Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ayşe YONCA (24.01.2017)

    İlçemiz Esentepe Mahallesinde oturmakta olan Kaleli Merhum Hacı Mehmet Yonca’nın Eşi Anadolu Lisesi Öğretmeni Abdülkadir Yoncanın Annesi Ayşe Yonca vefat etmiştir. Cenazesi Esentepe Mahalle Caminden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ali GÜR (21.01.2017)

    İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Halim Gür’ün oğlu Ali Gür vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Zühtü AKGÜN (20.01.2017)

    İlçemiz Mahmuthisar Mahallesinde oturmakta olan Merhum Osman Akgün’ün oğlu Şeker Fabrikasından Emekli Ramazan Akgün’ün babası Zühtü Akgün vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Sıtkı MAVUŞ (19.01.2017)

    İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesinde oturmakta olan Emekli Öğretmen Harun Mavuş’un babası Sıtkı Mavuş vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Hasan BEKTAŞ (18.01.2017)

    İlçemiz Gedikören Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Bektaş Oğlu Çakır Hasan Bektaş vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Gedikören Mahalle Mezarlığına devredilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ayşe UYANIK (18.01.2017)

    İlçemiz Dereköy Mahallesinde oturmakta olan Musa Uyanık Eşi Ayşe Uyanık vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00’da Dereköy Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mediye ÇAYIR (13.01.2017)

    İlçemiz Orhaniye Mahallesinde oturmakta olan Hasan Hüseyin Çayır’ın Annesi Mediye Çayır vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip Orhaniye Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mehmet DURUT (12.01.2017)

    İlçemiz Ağalar Mahallesinde oturmakta olan Yukarı Çiğilli Mehmet Durut vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 10.30’da Ağalar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ali Bey ŞAHİN (12.01.2017)

    İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Kömür İşlemelerinden Emekli Haremili Ali Bey Şahin vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mehmet ŞEN (11.01.2017)

    İlçemiz Göstere Mahallesinde oturmakta olan Merhum Mehmet oğlu Mehmet Şen vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Göstere Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Emin DEMİRTAŞ (11.01.2017)

    İlçemiz Sadıkköy Mahallesinde oturmakta olan Erdem ve Sadık Demirtaş’ın babası Emin Demirtaş vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Sadıkköy Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mediha KAYA (11.01.2017)

    İlçemiz Ormanözü Mahallesinde oturmakta olan Orman Dairesinden Emekli Orhan Kaya’nın Annesi Mediha Kaya vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ormanözü Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Rahime MAVİŞ (11.01.2017)

    İlçemiz Behlülbey Mahallesinde oturmakta olan Merhum Bekçi Arif Maviş Eşi Rahime Maviş vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip evinden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mehibe ESEN (10.01.2017)

    İlçemiz Ayvatdede mahallesinde oturmakta olan Merhum Mustafa Eşi sanayi esnaflarından Ahmet Ahmet, Süleyman, Mehmet ve Ummuhan Esen’in Annesi Mehibe Esen vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Muhammediye Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Şevket DENK (10.01.2017)

    İlçemiz Ilıca Mahallesinde oturmakta olan Balıkçı Niyazi ve Fatih Denk’in babası Doğanhisarlı Şevket Denk vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazın müteakip Göçmenler Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ömer GÜZEL (09.01.2017)

    İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Ömer Ararat vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ömer ARARAT (09.01.2017)

    İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Ömer Ararat vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ali ALADAĞLI (09.01.2017)

    İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Hüseyin Aladağlı’nın Oğlu Ali Aladağlı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Vahide ÖZTOPÇUOĞLU (08.01.2017)

    İlçemiz Behlülbey Mahallesinde oturmakta olan Merhum Cabının Ali Rıza’nın Eşi, emekli polis Erdal ve Rıza Öztopçuoğlu’nun annesi Vahide Öztopçuoğlu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ak Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mehmet KELEŞ (08.01.2017)

    İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Merhum Süleyman Oğlu Mehmet Keleş vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00’da Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Sevgi OĞUZ (07.01.2017)

    İlçemiz Aşağı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Hasan İnan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Aşağı Çiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Hasan İNAN (07.01.2017)

    İlçemiz Aşağı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Hasan İnan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Aşağı Çiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mustafa ŞİMŞEK (07.01.2017)

    İlçemiz Kule Mahallesinde oturmakta olan Merhum Ali Şimşek’in Oğlu Mustafa Şimşek vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Kale Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Fadime KOFAL (06.01.2017)

    İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Fadime Kofal vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00’da Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Dudu ŞAHAN (06.01.2017)

    Yunak Kuyubaşı Mahallesinde oturmakta olan sanayi esnaflarından Abdil Şahan’ın Annesi, Merhum Ahmet Şahan’ın Eşi Dudu Şahan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Kuyubaşı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ahmet GÜNEY (06.01.2017)

    İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Misafirli Mahallesinden Metin Şaşırdı’nın Kayınpederi Yörük Osman Çelik’in Eniştesi Ahmet Güney vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00’da Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Hamit AKGÜNDÜZ (06.01.2017)

    İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan çarşı esnaflarından Doğanhisarlı Mali Müşavir Hamit Akgündüz vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip Yavuz Sultan Selim Camiden kaldırılarak Doğanhisar İlçe Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ümüş GÜVEN (05.01.2017)

    İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Merhum Hasan Güven’in Eşi KOSKİ’de çalışan Mümtaz Güven’in Annesi Ümüş Güven vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Veli ÇOMAR (05.01.2017)

    İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Mustafa Çomar’ın kardeşi çarşı esnaflarından Balıkçı Veli Çomar vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Pasaj Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Menekşe CEYHAN (05.01.2017)

    İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Balkılı Musa Ceyhan’ın annesi Menekşe Ceyhan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Balkı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Birsen FİDAN (04.01.2017)

    İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta olan Merhum Hafız Veli Fidan Eşi Emekli Polis Memuru Osman Fidan’ın Annesi Birsen Fidan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ramazan CANKURT (03.01.2017)

    İlçemiz Göstere Mahallesinde oturmakta olan Ramazan Cankurt vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Göstere Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Halil YILDIZ (03.01.2017)

    İlçemiz Harmanyazı Mahallesinde oturmakta olan Merhum Feyzullah Yıldız’ın Oğlu Halil Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Harmanyazı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mihri TAŞ (03.01.2017)

    İlçemiz Göstere Mahallesinde oturmakta olan Emekli öğretmen Ziver Taş’ın Annesi Mihri Taş vefat etmiştir. Cenazesi Saat 11.00’da Göstere Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mehmet KÖLEMEN (02.01.2017)

    İlçemiz Olukpınar Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Kölemen vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Olukpınar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ümmü Gülsüm BOZKURT (01.01.2017)

    İlçemiz Esentepe Mahallesinde oturmakta olan Emekli İmam Semati Bozkurt’un Annesi Ümmü Gülsüm Bozkurt vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Doğanhisar Yenice Mahallesinde defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Adife KARATAŞ (01.01.2017)

    İlçemiz Eldeş Mahallesinde oturmakta olan Merhum Hamdi Karataş’ın Eşi Adife Karataş vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00’da Eldeş Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Halime DOLMACI (29.12.2016)

    İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Halime Dolmacı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Hacı İsa CİHANGİR (26.12.2016)

    İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Başköylü Yağcı Hacı İsa Cihangir vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Hüseyin DURSUN (26.12.2016)

    İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesinde oturmakta olan Kömür İşletmelerinden emekli Kerim Dursun’un Oğlu Hüseyin Dursun vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya Musalla Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ali ŞİMŞİR (26.12.2016)

    Konyada ikamet etmekte olan Yukarı Çiğilli Hacı Ahmet Şimşir’in Oğlu emekli öğretmen Ali Şimşir vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Parsana Camisinden kaldırılarak Musalla Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mustafa YILDIRAN (24.12.2016)

    İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Merhum İsmail Yıldıran’ın Oğlu Mustafa Yıldıran vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ramazan BÜBER (24.12.2016)

    İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan çarşı esnaflarından Telefoncu Yaşar Büber’in Babası Ramazan Büber vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çavuşoğlu Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Oğuzhan ŞEN (23.12.2016)

    İlçemiz Göstere Mahallesinde oturmakta olan Şakir Şen’in Oğlu Oğuzhan Şen vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Göstere Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Turhan ERDAL (23.12.2016)

    Akşehir’de ikamet etmekte olan Ilgın Medaştan emekli Merhum Ramazan Erdal’ın Oğlu Turhan Erdal vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip Akşehir Nasrettin Hoca Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • İsa ÇETİN (22.12.2016)

    İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Merhum İzzet Çetin’in Oğlu İsa Çetin vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Hasan ESKİCİ (20.12.2016)

    İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Turşucunun Kayınpederi Geçitli Hasan Eskici vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip evinden kaldırılarak Ayvatdede Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Selin SÜRÜCÜ (19.12.2016)

    İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Merhum Zeki Sürücü’nün Kızı Selin Sürücü vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Sabriye KAN (19.12.2016)

    İlçemiz Mahmuthisar Mahallesinde oturmakta olan Şeker Fabrikasından emekli Kamil Kan’ın Annesi, PTT’de çalışan Harun Mangır’ın Kayınvalidesi, Merhum İlyas Kan’ın Eşi Sabriye Kan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Gülsüm KARAKAYA (18.12.2016)

    İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Merhum Mustafa Karakaya’nın Eşi Karpuzcu Cafer Karakaya’nın Annesi Gülsüm Karakaya vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Kemal YILDIRIM (16.12.2016)

    İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Yunak Hursunlu Köyünden Eski Koruma Reisi Kemal Yıldırım vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip Manisa Turgutluda defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Gülizar ÖZ (16.12.2016)

    İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Merhum Bekir Öz’ün Eşi, Belediyeden Emekli Mevlüt Öz’ün annesi Gülizar Öz vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ayşe UYUR (14.12.2016)

    İlçemiz Balkı Mahallesinde oturmakta olan Şeker Fabrikasında çalışmakta olan Vefa Uyur’un annesi Ayşe Uyur vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Balkı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Fahrettin YENİLMEZ (12.12.2016)

    İlçemiz Ilıca Mahallesinde oturmakta olan Aşağıçiğilli Fahrettin Yenilmez vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip evinden kaldırılarak defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Halil IŞIK (9.12.2016)

    İlçemiz Ilıca Mahallesinde oturmakta olan Halil Işık vefat etmiştir. Cenazesi Cuma Namazına müteakip Göçmen Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Nazik TONCA (9.12.2016)

    İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Merhum Ali Rıza Toncu Eşi Nazik Toncu vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Tahsin ÜNSAL (8.12.2016)

    İlçemiz Doğanhisar Mahallesinde oturmakta olan ilçemizde ikamet etmekte olan Emekli İmam Bayram Ünsal’ın Babası Tahsin Ünal vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00′ da Yazlıca Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Fatma YALI (8.12.2016)

    İlçemiz Gedikören Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Yalı’nın Eşi, Esnaf Kooperatif Başkanı Mevlüt Yalı, İsmail, Hasan Ali ve Hüseyin Yalı’nın annesi Fatma Yalı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Gedikören Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ayşe YILMAZ (7.12.2016)

    İlçemiz İhsaniye Mahallesinde oturmakta olan Faik Yılmaz’ın Eşi Ayşe Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip İhsaniye Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ayşe TÜFEKÇİ (1.12.2016)

    İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesinde oturmakta olan Merhum İbrahim Tüfekçi’nin Eşi Ayşe Tüfekçi vefat etmiştir. Cenazesi akşam namazına müteakip Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Veli GİDER (31.11.2016)

    İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta olan Çavuşcugöl Eski Muhtarlarından Veli Gider vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Halil ALTUN (29.11.2016)

    Doğanhisar Kemer Mahallesinde oturmakta olan Ilgın Devlet Hastanesinden Emekli Alişan Altun’un babası Kemerli Mobilyacı Adem Altun’un dedesi Halil Altun vefat etmiştir. Cenazesi Doğanhisar Kemer Mahallesinden ikindi namazına müteakip kaldırılarak defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mehmet Ali ÇOBAN (29.11.2016)

    İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan H. Hüseyin, Osman ve Ramazan Çoban’ın babası Gökçeyurtlu Mehmet Ali Çoban vefat etmiştir. Cenazesi saat 16.30’da Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Feriha UÇAK (28.11.2016)

    İlçemiz Yorazlar Mahallesinde oturmakta olan Merhum Mehmet Uşak’ın Eşi DSİ’den emekli Salim Uçak ve Pankobirlikte çalışan Metin Uçak’ın Annesi Feriha Uçak vefat etmiştir. Cenazesi yarın saat 10.00’da Yorazlar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Fatma ÖNEMLİ (27.11.2016)

    İlçemiz Aşağı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Merhum Mahmut Önemli’nin Eşi Fatma Önemli vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Aşağı Çiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Emine KURŞUNAT (26.11.2016)

    İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Ali Kurşunat’ın Eşi Emine Kurşunata vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Aşağı Çiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Elife DAĞLI (26.11.2016)

    İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta olan Çölmekçili Merhum Bayram Avlamaz’ın Eşi Belediyeden emekli Elife Dağlı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip evinden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ahmet TEKİN (26.11.2016)

    Akşehirde oturmakta olan Yunak Yığar Mahallesinden, çarşı esnaflarından Lokumcu Mevlüt Efe’nin kayınbabası Ahmet Tekin vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazından sonra Akşehir Hasan Paşa Camiden Nasrettin Hoca Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mehmet Ali ARAS (25.11.2016)

    İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Merhum Mustafa Aras’ın oğlu Vahti Orhan Aras’ın kardeşi Mehmet Ali Arasvefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Meryem FİLİK (22.11.2016)

    İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Merhum Kasap Şahabettin Filik’in Eşi Meryem Filik vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Yusuf UÇAK (21.11.2016)

    İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesinde oturmakta olan Derbentli Belediyemizden emekli Merhum Ahmet Uçak’ın Oğlu Mustafa Uçak’ın kardeşi Yusuf Uçak vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Osman NAVRUZLUK (21.11.2016)

    İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesinde oturmakta olan Derbentli Belediyemizde çalışmakta olan Bekir Navruzluk’un Babası Osman Navruzluk vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ayşe OFLAZ (21.11.2016)

    İlçemiz Göstere Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Oflaz vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip evinden kaldırılarak Göstere Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Veli KARA (19.11.2016)

    İlçemiz Beykonak Mahallesinde oturmakta olan Veli Kara vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Hacı Musa IŞIKLI (18.11.2016)

    İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Hacı İsmail Oğlu Hacı Musa Işıklı vefat etmiştir. Cenazesi sat 11.00’da Gölyaka Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Musa KARATOP (18.11.2016)

    İlçemiz Gölyaka Mahallesinde oturmakta olan Merhum Hasan Karatop’un Oğlu Musa Karatop vefat etmiştir. Cenazesi Saat 11.00’da Gölyaka Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Müşerref KUŞCU (17.11.2016)

    İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Ilgın Belediyesinden emekli Merhum Hasan Kuşcu Eşi Müşerref Kuşcu vefat emiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Sami ARICI (15.11.2016)

    İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Kemerli Merhum Ali Oğlu Turanlarda çalışan Bilal ve belediyede çalışan Mahmut Arıcı’nın babası Sami Arıcı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mahmut ÖZERDİL (15.11.2016)

    İlçemiz Kapaklı Mahallesinde oturmakta olan Mahmut Özerdil vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00’da Kapaklı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Nevzat YIKILMAZ (14.11.2016)

    İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Merhum İsmail Yıkılmaz’ın Oğlu Nevzat Yıkılmaz vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Hasibe TEKE (13.11.2016)

    İlçemiz Behlülbey Mahallesinde oturmakta olan Derbentli, Seydişehir Alüminyumdan Emekli Ali Teke’nin Eşi Hasibe Teke vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ak Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Emre ÇELİKKAYA (13.11.2016)

    İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Şeker Fabrikasından emekli Büyükobalı Ali Çelikkaya’nın oğlu Emre Çelikkaya vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Semiye AYDİLEK (12.11.2016)

    İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Merhum Mustafa Aydilek’in Eşi Semiye Aydilek vefat etmiştir. Cenazesi bugün Saat 10.00’da Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Satılmış KARAARSLAN (11.11.2016)

    İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesinde oturmakta olan Barakmuslulu Musa ve Muammer Karaarslan’ın babaları Satılmış Karaarslan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip evinden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Hanife ŞAHİN (10.11.2016)

    İlçemiz Esentepe Mahallesinde oturmakta olan Haremili Veli Şahin’in Eşi Hatice Şahin vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip evinden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Abdullah ATAY (09.11.2016)

    İlçemiz Bulcuk Mahallesinde oturmakta olan Merhum Kemal Oğlu Şeker Fabrikasından emekli Abdullah Atay vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Bulcuk Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mustafa ÖZCAN (09.11.2016)

    İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Ahmet Özcan’ın Oğlu, Mustafa Özcan’ın Babası, çarşı esnaflarından Kamil Bora’nın kayınpederi Mustafa Özcan vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00’da Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Rabia KARAKUŞ (07.11.2016)

    İlçemiz İstasyon Mahallesinde oturmakta olan Merhum Mahmut Eşi Rabia Karakuş vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip evinden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Veli ÖZKAN (07.11.2016)

    İlçemiz Argıthan’ı Mahallesinde oturmakta olan Merhum Ali Özkan’ın Oğlu Emekli Öğretmen İsmail Özkan’ın Babası Veli Özkan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthan’ı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Havva Dudu KARTAL (07.11.2016)

    İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Ali Kartal’ın Eşi Havva Dudu Kartal Vefat etmiştir. Cenazesi saat 10..0’da Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Nimet TOPÇU (06.11.2016)

    İlçemiz Balkı Mahallesinde oturmakta olan Merhum Mehmet Ali Topçu’nun Eşi, İmam Eyyüp Topçu’nun Annesi Nimet Topçu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Balkı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Hasan Hüseyin CAN (05.11.2016)

    İlçemiz Balkı Mahallesinde oturmakta olan emekli öğretmen Seyit Mehmet Can’ın babası Hasan Hüseyin Can vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Balkı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mehmet Lütfi TÜRK (04.11.2016)

    Konya da oturmakta olan Mehmet Lütfi Türk vefat etmiştir. Cenazesi Cuma Namazına müteakip Konya Hoca Cihan Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • İbrahim ER (04.11.2016)

    İlçemiz Harmanyazı Mahallesinde oturmakta olan Merhum Hasan Oğlu İbrahim Er vefat etmiştir. Cenazesi Saat 11.00’da Harmanyazı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ümmahan YILDIZ (04.11.2016)

    İlçemiz Çatak Mahallesinde oturmakta olan Mustafa Yıldız Eşi Ümmühan Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Çatak Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Hamdi KABAKÇI (02.11.2016)

    İlçemiz Belekler Mahallesinde oturmakta olan Hamdi Kabakçı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Belekler Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Asaf AYDIN (02.11.2016)

    İlçemiz Ağalar Mahallesinde oturmakta olan Asaf Aydın vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ağalar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Fatma DEMİRÖRS (01.11.2016)

    İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Hasan Ali Demirörs’ün Eşi Fatma Demirörs vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Fatma UÇMAK (31.10.2016)

    İlçemiz Gökçeyurt Mahallesinde oturmakta olan Merhum Hacı Mustafa Uçmak Eşi çarşı esnaflarından Hasan, Muammer ve Saatçi Ramazan’ın annesi Fatma Uçmak vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gökçeyurt Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mehmet Ali KAYA (31.10.2016)

    İlçemiz Boğaz Kent Mahallesinde oturmakta olan Merhum Muttalip Kaya’nın Oğlu Mehmet Ali Kaya vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 09.30’da Boğazkent Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Rasime YAZICI (29.10.2016)

    İlçemiz Behlülbey Mahallesinde oturmakta olan Erzurumlu Merhum Ahmet Yazıcı’nın Eşi Rasime Yazıcı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ak Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir..Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Adile CAN (28.10.2016)

    İlçemiz Camiatik Mahallesinde oturmakta olan eski çarşı esnaflarından değirmenci Ahmet Can’ın Eşi Adile Can vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir.Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Münevver YILMAZ (28.10.2016)

    İlçemiz Yorazlar Mahallesinde oturmakta olan Merhum Hacı Ali Yılmaz’ın Eşi Münevver Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Yorazlar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ayşegül KÜÇÜK (27.10.2016)

    İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan belediyemizden emekli Ahmet Küçük’ün Kızı Ayşegül Küçük vefat etmiştir. Öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ramazan KARABAŞ (26.10.2016)

    İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Merhum Kadir Karabaş’ın Oğlu Argıthanı çarşı esnaflarından lokantacı Ramazan Karabaş vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mehmet TAHRAN (25.10.2016)

    İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Osman Oğlu Mehmet Tahran vefat etmiştir. Cenazesi Saat 10.00’da Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Keziban ÇİMEN (24.10.2016)

    İlçemiz Esentepe Mahallesinde oturmakta olan Aşağıçiğilli Merhum Mehmet Çimen’in Eşi, çarşı esnaflarından Ömer Çimen’in Annesi Keziban Çimen vefat etmiştir. Öğle namazına müteakip Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Havva MANAV (24.10.2016)

    İlçemiz Mahmuthisar Mahallesinde oturmakta olan merhum İbrahim Manav’ın Eşi Şeker Fabrikasından emekli Sabri Manav’ın Annesi Havva Manav vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Saniye BUZCU (23.10.2016)

    İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Zeki Eşi Saniye Buzcu vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Kasım ÇANKUR (21.10.2016)

    İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Mahmut Çankur’un Oğlu Kasım Çankur vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.Belediye Başkanlığı olarak Merhum’a Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Ahmet SAYDAM (20.10.2016)

    İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Mustafa Oğlu Ahmet Saydam vefat etmiştir. Cenazesi Saat 10.00’da evinden kaldırılarak Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhum’a Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Mevlüt BOZOKLU (17.10.2016)

    İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Bozoklu’nun Oğlu Mevlüt Bozoklu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığında defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhum’a Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
  • Hüseyin ERİŞ (16.10.2016)

    İlçemiz Eldeş Mahallesinde oturmakta olan Şeker Fabrikasından emekli Hüseyin Eriş’in babası Mithat Eriş vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 9.00’da Eldeş Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhum’a Allah’dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
Bu haber 2471 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:31 am A A
BENZER HABERLER