12° Kapalı

Arabasına yanlışlıkla aldığı çay bardağını, yazdığı not ile iade etti.

Ilgın Gündemi - Aralık 7, 2019 12:28 pm A A

Konya’nın Ilgın İlçesinde bir firmaya gübre indiren kamyon şoförü yanlışlıkla aracına aldığı çay bardağını gece yazdığı mektup ile firmaya iade etti.

Sabah işyerini açarken notu ve bardağı gördüğünde duygulandığını anımsatan firma sahibi Ahmet Yasin Turşucu yaptığı açıklamasında şunları kaydetti;

 “sabah işyerimizi açarken gece dışarıya bırakılmış bir çay bardağı ve bir not bırakıldığını fark ettik. Ekonomik bir değeri olmayan çay bardağını yanlışlıkla aracına koyan yüreği temiz abimiz, tekrar yolu buraya düşünce, iş yerimiz gece kapalı olması hasebiyle bardağımızı yazdığı not ile iade etmek istemiş. Notu okuyunca hala yüreği temiz insanların olması beni ve çalışma arkadaşlarımı duygulandırdı. Helal olsun yüreği hala temiz olanlara, diyor hassasiyetinden dolayı Tır şoförü Gökhan abimize teşekkür ediyoruz. Yolu açık kazancı bereketli olsun.”  

Yazılan notta ise  “Hakkınızı helal edin. Geçen hafta size İzmir’den gübre getirdim. Çay içtiğim bardak arabada kalmış, gece geçerken bıraktım. Tırcı Gökan”  cümleleri yer aldı.  

Bu haber 3805 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 12:28 pm A A
BENZER HABERLER