21° Kapalı

Ali Topçu ve Çocuklarından Tasavvuf Ziyafeti

Ilgın Gündemi - Aralık 26, 2014 8:22 pm A A

Ali Topçu ve Çocuklarından Tasavvuf Ziyafeti

***

Ilgın’ımızın yetiştirdiği değerli  isimlerden Ali Topçu, Nevşehir ili Avanos ilçesinde İmam Hatip olarak görev yapmakta ve Nevşehir ve çevresinde farklı program ve organizasyonlarda sahne alıp tasavvuf eserleriyle beğeni toplamaktalar. 

***

Nevşehir ve çevresinde farklı program ve organizasyonlarda izlediğimiz Avanos imam hatiplerinden Ali Topçu ve çocukları okudukları tasavvuf eserleriyle beğeni topladılar.

***

Bilinen tasavvuf eserlerini duygulu ve kendine has yorumuyla seslendiren Ali Topçu ileride daha geniş kitlelere hitap edeceğini kanıtladı. Söz ve müziği kendine ait olan eserleri yakın bir zamanda dinleyicilerle buluşturacağını söyleyen Ali Topçu, adından söz ettirmeye aday gibi görünüyor.

***

Avanos’ta bir haber sitesine açıklama da bulunan Topçu tüm müzik altyapısını çocuklarıyla yaptığını, alt yapı çalışmalarında ve kayıt içinse bir girişimci ile anlaştığını veonunla çalıştığını söyledi. Yakın zamanda kendi bestelerimi de seslendireceğim diyen Ali Topçu, bir de klip çekeceklerini de kaydetti.

***

Ilgın’ımızın yetiştirdiği değerli  isimlerden Ali Topçu, 1976 yılında Ilgın’da dünyaya geldi.  Ali Hoca Ilgın İmam Hatip Mezunu ve halen Nevşehir ili Avanos ilçesinde İmam Hatip olarak görev yapmaktadır.

***

Ali Topçu İlçemiz Ilgın İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı İmam Hatip Eyyüp Topçu’nun kardeşidir.

***

Ali Topçu ve çocuklarının ilahilerini dinlemek için lütfen aşağıdaki linki ziyaret ediniz ;

 http://www.youtube.com/results?search_query=ali+top%C3%A7u+ve+%C3%A7o%C3%A7uklar%C4%B1

***

İşte Ali Topçu ve çocukları  ;

Bu haber 1280 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 8:22 pm A A
BENZER HABERLER