24° Parçalı bulutlu

Akıncı, Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladı

Ilgın Gündemi - Ocak 23, 2019 9:58 am A A

Ilgın Belediyesi eski başkanlarından Hasan Hüseyin Akıncı, 31 Mart yerel seçimlerinde bağımsız olarak Ilgın Belediye Başkan adayı olacağını açıkladı.

Özel bir lokantada basın mensupları ile bir araya gelen Akıncı, bir Ilgın sevdalısı olarak emekli olduktan sonra siyasete atandığını ve o günden itibaren Ilgın için çabaladığını söyleyerek şunları kaydetti;

“Maneviyatın, hoş görünün, sevgi ve barışın, tarihin yoğunlaştığı Ilgın’da yaşıyor olmanın bir gururunu yaşıyorum. 60 yıllık ömrümün tamamını Ilgın’da yaşadım.  Emekli olduktan sonra bir dönem başkanlık dönemimiz oldu. Şimdi baktığımızda bizim dönemimizden sonra Ilgın’ın daima geriye gittiğini görüyoruz. Makama bir hevesim yok. Ilgın’a hizmetten başka bir şey düşünmüyorum. Artık gençliğin ve Ilgın’ın önü açılması gerekir. Konya’nın ilçeleri arasında önü açık olmayan tek ilçe Ilgın’dır. Ilgın’ın önünün açılması için herkesin eteğindeki taşı döküp, siyaseti bir yana bırakıp, Ilgın için ‘Vakit Ilgın için Birlik Olma Vakti’ diyorum. Nasip olursa 31 Mart yerel seçimlerinde bağımsız olarak Ilgın Belediye Başkan adayı katılıyorum” dedi.

2004 yılında Doğru Yol Patisi’nde Ilgın Belediye Başkanı seçilen Akıncı, 31 Mart 2019 yeril seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisin’den (MHP) aday adayı olmuştu.

 

Bu haber 3155 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:58 am A A
BENZER HABERLER