16° Açık

AK Partili adaylardan Ilgın’da esnaf ziyareti

Ilgın Gündemi - Nisan 18, 2015 7:06 pm A A

Konya’da, 7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği genel seçimleri çalışmaları kapsamında sahaya inen AK Parti Konya Milletvekili adayları, Ilgın’da buğday pazarı ve çarşı esnafını ziyaret etti.

***

AK Parti 25. dönem Konya Milletvekili adaylarından, Muhammet Uğur Kaleli, Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir ve beraberindeki Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, AK Parti İlçe Başkanı Ali Erten ve il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Ilgın’da buğday pazarı ve çarşı esnafını ziyaret etti. 

***

Buğday pazarı esnafını tek tek işyerlerinde ziyaret eden eski Konya Ticaret Borsası Başkanı Muhammet Uğur Kaleli, Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir ve beraberindeki heyet buğday pazarı esnafıyla borsa çay ocağında bir araya geldi. Burada Kısa bir konuşma yapan Kaleli;  “Bu seçimler diğer seçimlere göre daha çok bir öneme sahiptir. Barış süreci ve Başkanlık sistemi bu sürecin en önemli kriterleridir. Bir diğer bir husus ise bilindiği gibi Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Konya’mızdan adaydır. Biz Konya’mızın Başbakanımıza sahip çıkacağı inancındayız. Bizim Sizlerden isteğimiz Isparta nasıl Süleyman Demirel’e, Malatya Turgut Özal’a,  Rize Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmışsa bize düşende Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na sahip çıkmak ve 14 – 0 vekil çıkartmaktır.  Benim inancım Konya’mızda ve Ilgın’ımızda vatandaşlarımızın siyasi görüşü ne olursa olsun bu seçim Başbakanımıza oy verecektir” dedi.

***

Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir ise; “İnsan merkezli, uzlaştırmacı, kucaklayıcı siyasete çok yabancı olmadığım konulardır. Siyasetin bu kısmı beni daha çok ilgilendiriyor. Bu seçimlerde seçmenlerimiz her hangi bir siyasi partiye ve harekete gönül vermiş olabilirler bizler buna saygı duyuyoruz.  Muhalefet ebetteki olması lazım, ayrı fikirler üretilmesi,  İktidarında bu fikirleri değerlendirmesi lazım ama bu seçim bir ilk Türkiye’nin neresinden bir Başbakan çıkmışsa o şehir ayrıcalıklı hizmetler almıştır” dedi.

***

Kaleli ve Özdemir 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerinin ülkeye hayırlar getirmesini temenni ederek esnaflardan destek istediler. IHHIMG_8412

Bu haber 1194 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 7:06 pm A A
BENZER HABERLER