18° Kapalı

AK Parti’den aday adayı olan bayan kim?

Ilgın Gündemi - Kasım 19, 2018 4:34 pm A A

AK Parti’de 16 Kasım Cuma günü saat 24:00 de aday adaylığı müracaatları sona erdi.

İlçemizde 13 aday adayı müracaatta bulunmasının ardından AK Parti Ilgın İlçe Başkanlığı Sahib Ata Termal Otel’de aday adayı tanıtım töreni düzenledi. Aday kanıtım töreni www.ilginhakhaber.com ‘un sosyal medya hesabından CANLI yayınlandı.

İlk defa AK Parti’den bir bayan Belediye Başkanlığı için aday oldu. Bu isim ise Bir Demet Kriş’in kurucu müdürü Demet Baykal oldu.

Demet Baykal kendisini hak habere anlattı;

“1987 yılında Konya ili Ilgın İlçesi Aşağıçiğil Kasabasında çiftçilik yapan bir ailenin 4 çocuğundan en küçüğü olarak dünyaya geldim. İlkokul öğrenimimi Aşağıçiğil Kasabasında, Ortaokul öğrenimimi Ilgın Mehmet Akif Ersoy Orta Okuluna, Lise öğrenimimi Konya Çimento Güzel Sanatlar Anadolu Lisesinde tamamladım. Lisans eğitimim için girmiş olduğum özel yetenek sınavında göstermiş olduğum başarıdan dolayı Selçuk Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Görsel Sanatlar Öğretmenliği Bölümüne kaydımı yaptırdım. 4 yıllık lisans eğitimimi başarı ile tamamladıktan sonra 2011 yılında üniversiteden mezun oldum. 2011 yılında Volkan BAYKAL ile dünya evine girdim ve şuanda 3 çocuk annesiyim. Üniversiteden mezun olduktan sonra bir süre Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan ve Konya ili Meram ilçesinde bulunan bir okulda ücretli olarak görsel sanatlar öğretmenliği görevinde bulundum. 2015 yılında memleketime dönerek her zaman hayalim olan okul öncesi eğitimine yönelik özel bir kurum açtım ve Ilgın’daki bayan arkadaşlarıma iş imkanı sağladım. Şu an kurumumda 10 bayan çalışan ve 80 öğrenci ile dev bir kadroya ulaştım. Kurumumda Kurucu Müdürü olarak görevime devam etmekteyim” dedi.

Baykal Mevlid Kandilini tebrik ederek şunları kaydetti;

“Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) ‘in doğduğu bu mübarek günde, Cenab-ı Hak semaya açılan bütün elleri semadan boş döndürmesin , yapılan bütün duaları kabul etsin, işlemiş olduğumuz tüm günahlarımızı affetsin inşaallah. Dualarda buluşmak dileklerimle. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun”ifadelerine yer verdi.

Bu haber 3675 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 4:34 pm A A
BENZER HABERLER