20° Hafif yağmur

AK Parti Ilgın Kadın Kolları İlçe Kongresi yapıldı

Ilgın Gündemi - Nisan 26, 2018 2:53 pm A A

AK Parti Ilgın İlçe Kadın Kolları 5. Olağan kongresi yapıldı.

Tek listeyle gidilen kongrede Mariye Teke başkanlığa seçildi.

Ilgın Belediyesine ait Sahib Ata Termal Otel’in konferans ve kongre salonunda gerçekleştirilen kongreye Ak Parti İlçe Başkanı Ali Erten, Belediye Başkanı Mehmet Karahan ve kadın kolları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Tek Liste ile seçilen Teke çalmadık kapı, dokunulmadık yürek bırakmayacağız diyerek konuşmasında şunları kaydetti;

“Tarihimizden aldığımız güçle, Reis’imizin işaretiyle, ilçe başkanımız ve belediye başkanımızın öncülüğünde 24 Haziran yapılacak olan asrın seçimine kadar Ilgın’ın ak kadınları olarak aynı azim ve fedakarlıkla durmadan, yorulmadan çalışacağız. Biliyoruz ki; bu seçim, yalnız Türkiye’deki iktidarı belirlemeyecek. Bizler, oylarımızla sadece Cumhurbaşkanımızı seçmeyeceğiz. Allah’ın izniyle ve gayretlerimizle, hilalimize karşı başlatılan haçlı seferini de yerle bir edeceğiz. Ilgın’ın ak kadınları olarak, söz veriyoruz çalmadık kapı, dokunulmadık yürek bırakmayacağız. Rabbim, hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Karahan ise konuşmasında “AK partinin zaferlerinde kadın kollarının çabaları oldukça önemli olmuştur. Bunun nedeni açıktır. Kadın bu toplumu yetiştiren aklın taa kendisidir. Kadın inancı ve cesareti ile toplumlara yön veren en büyük güçtür. Kadınlar bu toplumda belki bizim göremediklerimizi en iyi gören söyleyemediklerimizi en iyi söyleyen kısacası bu toplumun çimentosudur. Değerli kardeşlerim 24 Haziran’a giden yolda bu davanın sizlere çok ihtiyacı var. Bu durumun gayet farkında olduğunuzu da biliyorum. Davanın neferleri olarak hepimiz  kapı kapı  cadde cadde  mahalle mahalle dolaşıp Tek Millet, Tek Bayrak,Tek Vatan, Tek Devlet’i anlatacağız” ifadelerini kullandı.

Kongrede seçilen Teke, ise kendisini bu göreve layık gören delegelere teşekkür etti.

Bu haber 2098 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 2:53 pm A A
BENZER HABERLER