14° Kapalı

AK Parti Ilgın İlçe Başkanlığından Kılıçdaroğlu’na suç duyurusu

Ilgın Gündemi - Şubat 12, 2016 3:14 pm A A

AK Parti Ilgın İlçe Başkanlığından Kılıçdaroğlu’na suç duyurusu

AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ali Erten, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP’nin 35. olağan genel kurultayında, ardından grup toplantısında ve sosyal medya aracılığı ile Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ali Erten, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adliye Sarayına gelerek suç duyurusu dilekçesini Başsavcı Muzaffer Geyik’e teslim eden Erten, adliye çıkışında açıklama yaptı. Erten, Açıklamasında şunları kaydetti; “Yüzde 52’lik oy oranıyla milyonların desteğiyle, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik kullanılan ifadelerin kendisini rahatsız ettiğini, bu nedenle CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bireysel suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.”

Erten; “Sayın Kılıçdaroğlu bu hareketiyle; ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ suçunu bilinçli işlemiştir. Sayın Kılıçdaroğlu’nu bir dünya lideri olan, kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep  Tayyip Erdoğan’a karşı yaptığı hakaretlere son vermeye ve Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm kutsal değerlerine saygılı olmaya davet ediyoruz.”dedi

Başkan Erten, Ilgın’da başlayan şikayet başvurularının devam edeceğini sözlerine ekledi.IMG_45

Bu haber 1273 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 3:14 pm A A
BENZER HABERLER