12° Parçalı bulutlu

AK Parti Ilgın İlçe Başkanlığın’dan istişare toplantısı

Ilgın Gündemi - Kasım 26, 2018 9:22 am A A

Ak Parti Ilgın İlçe Başkanlığı tarafından Ak Parti Ilgın ailesi istişare toplantısı düzenlendi.

31 Mart 2019’da yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeler, Belediye Başkan aday adayları ile  biraraya gelerek Ilgın için birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Ak Parti İlçe teşkilatı toplantı salonunda yapılan toplantıya, İlçe Başkanı Ali Erten, Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Kadın Kolları Başkanı Mariye Teke, Gençlik Kolları Başkanı Ersin Kurtçu ve Belediye Başkanı Aday Adayları katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Karahan toplantı sonrasında yaptığı açıklamada biz büyük bir aileyiz diyerek; “İlçe Başkanımız Ali Erten öncülüğünde; Kadın Kolları Başkanımız Mariye Teke, Gençlik Kolları Başkanımız Ersin Kurtcu, yönetim kurulu üyelerimiz ve belediye başkan aday adaylarımız ile birlikte toplantı yaptık. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Belediye Başkan aday adaylığına, Mehmet Fidan, Hakan Tekdemir, Yalçın Ertaş, Murat Uğurlu, Bekir Uyar, Demet Baykal, Naci Çiğil, Muhammet Şahin, Selçuk Taşkıner, Necdet Eskici, Cemal Gümüş, İbrahim Türkan, Ahmet Kadıcı, müracaat etmişti.

Bu haber 2956 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:22 am A A
BENZER HABERLER