12° Parçalı bulutlu

AK Parti İlçe Başkan Adaylarından Kutlama

Ilgın Gündemi - Aralık 15, 2017 3:39 pm A A

AK Parti Genel Merkezi tarafından Ilgın İlçe Başkanlığına mevcut ilçe başkanı Eczacı Ali Erten’in atanmasının ardından, ilçe başkanlığı görevine talip olan Hasan Çiçek ve İslam Uğur sosyal medya hesaplarından Erten’e tebrik mesajı yayınladılar.

Sulama Birliği Başkanı Hasan Çiçek mesajından şunları kaydetti;

“AK Parti Ilgın İlçe Başkanlığına Ali Erten atanmış olup, AK Parti ilçe başkanlığı adaylığım sürecinde bana destek veren sahip çıkan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Reis’imizin yolunda yürümeye devam ilçe başkanımıza da hayırlı olsun görevinde başarılar dilerim” dedi.

İslam Uğur ise şunları kaydetti;

“Ak Parti bayrağını göklere taşıma görevi sayın Ali Erten’e verilmiştir. Sayın başkanımıza siyasi hayatında başarılar dilerim. Bizi seven sevmeyen, destek veren vermeyen tüm siyasi arkadaşlarımıza, dostlarımıza, büyüklerimize sonsuz saygı ve sevgilerimi sunarım. Bize düşen görev Ak Parti sevdalısı olarak tek gayemiz görev verilsin ya da verilmesin davamız için Reis’imizin yolunda yürümeye devam etmek. Ülkemizi huzur dolu yarınlara taşımak boynumuzun borcudur. Ilgın’ımız için hayırlı uğurlu olması dileğiyle” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber 1976 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 3:39 pm A A
BENZER HABERLER